Τετάρτη 3 Απριλίου 2013

Γύρος της Πελοποννήσου με τραίνο - Πάσχα 3 με 6 Μαΐου 2013

Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ προτείνει πασχαλινή 4ήμερη εκδρομή στην Πελοπόννησο με το τραίνο, από τις 3 έως τις 6 Μαΐου, διανύοντας το ομορφότερο κομμάτι του δικτύου της Πελοποννήσου.

Η εκδρομή διοργανώνεται από την ΤΡΑΙΝΟΣΕ σε συνεργασία με την @Holidays. Η αναχώρηση γίνεται από την Αθήνα με προορισμό και διαμονή στην Καλαμάτα. Μια εβδομάδα αργότερα πραγματοποιείται δεύτερη εκδρομή με την ίδια διαδρομή και συνολική διάρκεια 3 ημερών. Το πρόγραμμα της 4ήμερης πασχαλινής εκδρομής έχει ως εξής:

1η ημέρα:

Κόρινθος – Καλαμάτα Αναχώρηση με προαστιακό από Δ. Πλακεντίας. Μετεπιβίβαση στην Κόρινθο στο υπερσύγχρονο ναυλωμένο τραίνο με προορισμό την Καλαμάτα. Ενδιάμεσες σταθμεύσεις: Ναύπλιο για φαγητό Τρίπολη για καφέ Ζευγολατιό για παραδοσιακό παστέλι

2η ημέρα:

Καλαμάτα – Προαιρετικές περιηγήσεις

3η ημέρα:

Αναχώρηση από Καλαμάτα για Ολυμπία με ενδιάμεσες σταθμεύσεις: Ζευγολατιό Καλόνερο (για καφέ) Καϊάφα (επίσκεψη στη λιμνοθάλασσα)

4η ημέρα:

Αναχώρηση από Ολυμπία για Πάτρα με σταθμεύσεις σε: Πύργο και Καβάσιλα (για καφέ) Άφιξη στην Πάτρα. Μικρή περιήγηση. Επιβίβαση σε λεωφορεία του τουριστικού γραφείου για Κιάτο. Τραίνο από Κιάτο για Αθήνα.

Πληροφορίες: Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να γνωρίζουν ότι λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας. Τα εισιτήρια διατίθενται από το Γραφείο της ΤΡΑΙΝΟΣΕ στην Σίνα 6, Αθήνα. Τηλ. επικοινωνίας: 210 3624406, 210 3621039 κος Πολίτης (ώρες λειτουργίας 8:00-15:30 Δευτέρα έως Παρασκευή).


Πηγή : messinia portal