Πέμπτη 4 Απριλίου 2013

Εθελοντές επιβλέπουν τη λειτουργία των δημοτικών χώρων άθλησης

ΑΚΥΡΟ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΧΡΗΣΗΣ

Επόπτες εθελοντές, που στην πλειοψηφία τους είναι είτε δημοτικοί υπάλληλοι είτε μέλη του συνδυασμού της δημοτικής αρχής, θα εποπτεύουν τους δημοτικούς χώρους άθλησης. Οι επόπτες παρουσιάστηκαν σήμερα, σε συνέντευξη Τύπου που έδωσε ο πρόεδρος του Φορέα Κοινωνικής Προστασίας και Αθλητισμού, Γιάννης Αδαμόπουλος.

Ειδικότερα, επόπτες στο κολυμβητήριο είναι ο Σωτήριος Δρακόπουλος και ο Ανδρέας Βολιανίτης, στο γήπεδο «Π. Μπαχράμης» ο Ζώης Δούβας και η Βενετία Λιακουνάκου, στο γήπεδο «Γ. Λουκαρέας» ο Κλεάνθης Βοσνάκης, στο δημοτικό στάδιο ο Θεόδωρος Καρούμπας, στο κλειστό γυμναστήριο η Πόλα Κούλη, στα γήπεδα του Νέδοντα η Άντζελα Σκλήκα και στην «Τέντα» η Σταυρούλα Κουβάτσου και η Πολυξένη Γεωργαρά.

Όπως σημείωσε ο Γιάννης Αδαμόπουλος, οι επόπτες εθελοντές θα επιβλέπουν την εύρυθμη λειτουργία των αθλητικών χώρων και θα συνεννοούνται με τους συλλόγους που θα χρησιμοποιούν κάθε χώρο, προκειμένου να μεταβιβάζουν τα αιτήματα στον Φορέα Κοινωνικής Προστασίας και Αθλητισμού. Σημειώνεται, τέλος, ότι ανακλήθηκε απόφαση της προηγούμενης διοίκησης, για την καταβολή αντιτίμου από τα Σωματεία προκειμένου να χρησιμοποιούν τους δημοτικούς χώρους άθλησης.

Στ.Μ.


Πηγή : kalamata journal