Ηλιοβασίλεμα

Ηλιοβασίλεμα στη Κυπαρισσία από την παραλία του Καρτελά.

Κυπαρισσία

Λήψη φωτογραφίας από το κάστρο της πόλης.

Καρέτα-καρέτα

Χελωνάκια καρέτα-καρέτα στην παραλία καλό νερό.

Κυπαρισσία

Άποψη της πόλης από την παραλία του καρτελά .

Στατιστικά

Κάντε κλικ εδώ για να δείτε τα στατιστικά του blog. Αναλυτικά οι πηγές οι κατηγορίες των άρθρων και το πλήθος των αναρτήσεων κάθε ημέρα.

Σάββατο, 12 Απριλίου 2014

Θαύμα στη Τριφυλία! Αναβάθμιση δια της υποβαθμίσεως του Νοσοκομείου

Η πάτε να μας τρελάνετε ή μας θεωρείτε ηλίθιους όταν μας λέτε ότι το Νοσοκομείο μας ΑΝΑΒΑΘΜΙΖΕΤΑΙ, ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΖΕΤΑΙ, και οσονούπω θα είναι και πλήρες από ιατρούς ειδικοτήτων και επιστημονικό προσωπικό! Σας βολεύει το μαύρο να το βλέπετε άσπρο γιατί η πραγματικότητα σας εκθέτει ανεπανόρθωτα! Το μόνο που δεν μας είπατε είναι το ότι το Νοσοκομείο Τριφυλίας είναι το καλύτερο στην Ευρώπη!

Το Νοσοκομείο μας κύριοι ΥΠΟΒΑΘΜΙΖΕΤΑΙ και ΣΥΡΡΙΚΝΩΝΕΤΑΙ και οι παρεχόμενες υπηρεσίες υγείας προς τους Δημότες της Τριφυλίας είναι σχεδόν ΑΝΥΠΑΡΚΤΕς ! Σας το είπε με πολύ ξεκάθαρο τρόπο η γιατρός που η τοποθέτησή της σας έκανε να κοιτάτε το κενό γιατί είπε τα πράγματα με το όνομά τους ! Σας το είπαν οι εργαζόμενοι που μπαίνουν σε διαθεσιμότητα και ποιος ξέρει πότε και αν μεταταχτούνε στο ΕΚΑΒ, το νοσοκομείο μένει χωρίς την αυτόνομη δυνατότητα μεταφοράς των ασθενών με στόχο αν χρειαστεί την υπηρεσία αυτή να την παραχωρήσουν σε ιδιώτες με θύματα εμάς και τις τσέπες μας !

Σας το είπε και η αντιπολίτευση! Δεν γίνεται τίποτα ξαφνικά και χωρίς λόγο! Όλοι βλέπουμε μπροστά μας να εξυφαίνεται και να υλοποιείται ένα σχέδιο συρρίκνωσης του Δήμου Τριφυλίας τώρα με την υποβάθμιση του Νοσοκομείου πριν με την απομάκρυνση του ΙΚΑ και της ΕΦΟΡΙΑς και πάει λέγοντας! Σε όλες αυτές τις περιπτώσεις βγαίνατε και λέγατε με ύφος εκατό καρδιναλίων ότι θα είναι CAZUS BELLI (δηλαδή αιτία πολέμου) αν συμβεί κάτι τέτοιο! Και όμως συνέβη και ακόμη περισσότερο! Ε, κύριε Ανδρινόπουλε που σας αρέσει να σας αποκαλούν και στρατηγό !

Αλήθεια ποια μάχη δώσατε πότε τη δώσατε και δεν το πήραμε χαμπάρι !Όρκο δώσατε για την Πατρίδα αλλά ξεχάσατε ότι η Τριφυλία είναι η Πατρίδα σας και όχι μόνο φυγομαχήσατε αλλά τελείως άκριτα υπηρετήσατε εκείνους που μας έφεραν εδώ ακριβώς που βρισκόμαστε σήμερα !Και κάνετε πως δεν συμβαίνει απολύτως τίποτε και ζητάτε να σας ψηφίσουν οι συμπολίτες μας γιατί άραγε? Για να χάσετε και τις μάχες που έρχονται και που θα είναι αιματηρές για όλους μας.

Δεν σας θέλουμε γιατί δεν μάχεστε για μας, δεν αγαπάτε την Τριφυλία είστε απέναντι από τον κόσμο της Τριφυλίας μια και ποτέ δεν ορθώσατε το ανάστημά σας και να πείτε σε αυτούς που υπηρετήσατε: ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΑΝ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΣΥΡΡΙΚΝΩΝΕΤΕ ΤΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΤΡΙΦΥΛΙΑ ΘΑ ΜΕ ΒΡΕΙΤΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΑς ! Δεν το είπατε ,δεν είσαστε καλός στρατηγός , τις χάσατε όλες τις μάχες που δώσατε και το χειρότερο απ όλα τις περισσότερες μάχες δεν τις δώσατε καν και φυγομαχήσατε !

Έχουν λοιπόν όνομα και επίθετο αυτοί που ευθύνονται για τη συρρίκνωση της Τριφυλίας και ειδικά του Νοσοκομείου μας :Είναι η κυβέρνηση του πατριώτη μας του Σαμαρά και του Βενιζέλου που βρίσκει πάντα τον τρόπο να είναι στην εξουσία ανεξάρτητα αν το κόμμα του δεν καταγράφει καν ποσοστά!

Και είναι και οι γραμματείς και φαρισαίοι της κυβέρνησης που οι περισσότεροι από αυτούς είναι συγγενείς και φίλοι τους! Το ακούτε κύριε Κατσίβελα που σφυρίζετε αδιάφορα και ενώ είστε Διοικητής της 6ης ΥΠΕ (ο θειούλης δεν σας ξέχασε και ξηγιέται φίνα ! Του αρέσουν του θείου τα κουτσαβάκικα!) και άρα έχετε στην αρμοδιότητά σας το Νοσοκομείο της Τριφυλίας, ούτε καν κάνατε τον κόπο να πείτε μια λέξη σε αυτούς που βγάλατε σε διαθεσιμότητα !

Και ενώ η κυβέρνησή σας και σεις που πιστά την υπηρετείτε σαν εγκάθετος και συγγενής του πρωθυπουργεύοντος Σαμαρά μεταξύ των άλλων αφαιρούν την μία μετά την άλλη τις υπηρεσίες από την Τριφυλία και την συρρικνώνουν , ενώ αποψιλώνουν το Νοσοκομείο μας με αποτέλεσμα να μετατραπεί στο προσεχές διάστημα σε κέντρο υγείας αστικού τύπου, παριστάνετε την αθώα περιστερά και οργανώνετε φιέστες για να σας δοξάζουν!

Όλοι εμείς γνωρίζουμε πολύ καλά ποιος σας διόρισε υποψήφιο δήμαρχο: Ο θείος Αντωνάκης που πήρε από το αυτάκι τον «θρασύτατο και αναιδή» Κωστάκη (τον Κόλλια εννοώ) που τόλμησε να τρέξει και να θέσει υποψηφιότητα χωρίς να τον ρωτήσει, τον έκανε ντα και έτσι κύριε Κατσίβελα σήμερα είσαστε ο ΜΟΝΑΔΙΚΟς ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟς ΚΑΙ ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΟς υποψήφιος σε ολόκληρη την Ελλάδα ! (Ευτυχώς για σας δε, που ο σημερινός δήμαρχος, ο κύριος Κόλλιας, διαθέτει λίγη αξιοπρέπεια και παραιτήθηκε γιατί σε αντίθετη περίπτωση καταλαβαίνετε τι θα συνέβαινε)!

Και εσείς κύριοι που είστε δημοτικοί σύμβουλοι της συμπολίτευσης ,πάσχετε από το «ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ» τι σας λέω τώρα (έτσι για να ξέρετε με αυτό τον όρο χαρακτηρίζουν την κατάσταση όπου το θύμα συμφιλιώνεται με το θύτη) και τρέχετε και συντάσσεστε πίσω από τον αυτόν που ακόμη και σήμερα βάζει φαρδιά πλατιά την υπογραφή του με πολύ θράσος και χωρίς ντροπή, σε ότι συμβαίνει στο Νοσοκομείο της Τριφυλίας! Ούτε καν έχει την ευθιξία να παραιτηθεί και να διαχωρίσει τη θέση του έστω και τώρα!

Δεν του το είπε και δεν του το επέτρεψε ο θείος, τον θέλει ακόμη γιατί σαν πειθήνιο όργανό του, θα πρέπει να εκτελέσει το συμβόλαιο Ιδιωτικοποίησης της Δημόσιας και ΔΩΡΕΑΝ υγείας και για να το κάνουν, μόνο συγγενείς και εγκάθετους μπορούν να βρουν και να εμπιστευτούν !

Έχουμε βλέπετε και την μείζονα αντιπολίτευση που όλο ανεβαίνει στα κεραμίδια όλο καταγγέλλει, όλο διαφωνεί όλο διαμαρτυρία και κακό, καμιά φορά φωνές και αλαλαγμοί και επί της ουσίας ΜΗΔΕΝ! Εκκωφαντική σιωπή !Απολύτως ΤΙΠΟΤΑ! Ούτε μια Δημόσια καταγγελία ούτε ένα κάλεσμα για διαμαρτυρία και εγρήγορση, για επαγρύπνηση των δημοτών για τη λαίλαπα που εδώ και τέσσαρα χρόνια έρχεται και μας πίνει το αίμα και συρρικνώνει το δήμο μας ! Και σεις μου φαίνεται ότι δεσμεύεστε γιατί στην ουσία ούτε ανεξάρτητοι ούτε αχρωμάτιστοι είσαστε και ανέχεστε την κυβέρνηση των Σαμαρά- Βενιζέλου γιατί σαν γνήσιοι Φιλελεύθεροι Σοσιαλίζοντες ,χάσατε τα αυγά και τα πασχάλια όταν τα βρήκατε με τη Νεοφιλελεύθερη Δεξιά και καταστρέψατε την Ελλάδα!

Μην υποκρίνεστε λοιπόν φίλοι μου ότι δεν καταλαβαίνετε !Μην παριστάνετε τους Φαρισαίους !Να είσαστε ταπεινοί και να συνειδητοποιήσετε ότι οι Δημότες της Τριφυλίας δεν λησμονούν δεν τρώνε κουτόχορτο και δεν είναι ηλίθιοι και να νομίζουν αυτό που εσείς θέλετε: Ότι στην Τριφυλία συντελείται ένα θαύμα:ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΜΑς ΑΝΑΒΑΘΜΙΖΕΤΑΙ ΔΙΑ Της ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΕΩς !

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Αυτό το κείμενο αποτελεί την τοποθέτησή μου στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Τριφυλίας στις 10.4.2014 και ώρα 20:00. Όμως κατά παράβαση του κανονισμού , αν και το θέμα για το Νοσοκομείο μπήκε προς συζήτηση προ ημερησίας διάταξης, κακώς και δεν μου εδόθη ο λόγος παρά τη διαμαρτυρία μου !Έτσι με αυτή μου την πράξη προσπαθώ να ενημερώσω τους συμπατριώτες μου!

του Βασ. Αβραμόπουλου
υποψήφιο με την Ρ.Α.ΚΙ


Πηγή : filiatra net

Εντυπωσιασμέμνος από την παραγωγή της Τριφυλίας έμεινε ο Αργυράκης

Την περιοχή της Τριφυλίας επισκέφθηκε χθές ο νέος αντιπεριφερειάχης Μεσσηνίας ο οποίος επισκέφθηκε τα γραφεία της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Τριφυλίας και ενημερώθηκε από τον Διευθυντή Αντώνη Παρασκευόπουλο για την πορεία των διαφόρων προγραμμάτων που υλοποιούνται στην περιοχή (σχέδια βελτίωσης, νέοι γεωργοί, βιολογική γεωργία, βιολογική κτηνοτροφία κ.α.) και για τις εξαγωγές αγροτικών προϊόντων.

Στην συνέχεια ο κ. Αντιπεριφερειάρχης συνοδευόμενος από τον Διευθυντή και στελέχη της υπηρεσίας, επισκέφθηκαν πρότυπες θερμοκηπιακές μονάδες και τη νεοσύστατη ομάδα παραγωγών κηπευτικών «Τριφυλία» και ενημερώθηκε από τον πρόεδρο Γιώργος Αλεξανδρόπουλο για τους στόχους της ομάδας και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Επίσης ενημερώθηκε για την πορεία των εξαγωγών των κηπευτικών και διαπίστωσε ότι ο ρυθμός εξαγωγής βαίνει αυξανόμενος κυρίως προς τις χώρες της Ανατολικής Ευρώπης και τα Βαλκάνια (Βουλγαρία - Ρουμανία) όπου η περιοχή και η χώρα μας έχει συγκριτικό πλεονέκτημα σε σχέση με τους ανταγωνιστές μας, λόγω ευκολίας πρόσβασης. Ιδιαίτερη εντύπωση προκάλεσε η οργάνωση των μονάδων, και στο κομμάτι της παραγωγής αγροτικών προϊόντων αλλά και στο κομμάτι της παραγωγής πολλαπλασιαστικού υλικού, όπου η αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών, ο σύγχρονος εξοπλισμός, οι νέοι τρόποι παραγωγής αλλά και τα μέτρα υγιεινής εξασφαλίζουν την ποιότητα και φυτοϋγεία των νεαρών φυταρίων.

Ο κος Αργυράκης σε δηλώσεις του σημείωσε ότι έμεινε εντυπωσιασμένος από τις επισκέψεις σε επιχειρήσεις παραγωγής και εξαγωγής αγροτικών προϊόντων και τις εγκαταστάσεις της Ομάδας Παραγωγών και τόνισε: εκτός από την Ελλάδα της μιζέριας, της γκρίνιας και της αρπαχτής, υπάρχει και η Ελλάδα της ανάπτυξης και της παραγωγής. Στην Τριφυλία, σ’ αυτό το ευλογημένο κομμάτι της μεσσηνιακής γης, συνυπάρχουν τα δύο μεγάλα συγκριτικά πλεονεκτήματα στα οποία όλοι λέμε ότι θα βασιστεί η ανάπτυξη και είναι ο πρωτογενής και ο τριτογενής τομέας. Μέσα σε αντίξοες συνθήκες – οικονομικά που περνά η χώρα μας – μέσα σ’ έναν δύσκολο τραπεζικό δανεισμό, που δυστυχώς δεν υπάρχει και δεν είναι προσιτός στους αγρότες καλλιεργητές, μέσα σ΄ένα σύστημα όπου υπάρχουν πολλά προβλήματα γύρω από τις ελληνοποιήσεις, με το πρόβλημα που υπάρχει από το υψηλό κόστος παραγωγής κ.λ.π. παράγεται ένα έργο τεράστιο στην περιοχή και δεν έχουμε να ζηλέψουμε τίποτα από αντίστοιχες χώρες της Ευρώπης που παράγουν ίδια προϊόντα.

Ο κ. Αργυράκης σημείωσε πως θεώρησε υποχρέωσή του μετά την ανάληψη των καθηκόντων του να έχει συνάντηση με το δήμαρχο Τριφυλίας Κώστα Κόλλια, ένα έμπειρο πολιτικό και αυτοδιοικητικό στέλεχος και φίλο από τα παλιά, με μια πορεία καθαρή, διαυγή και προσφοράς, με τον οποίο θα έχουν στενή συνεργασία. Επίσης αναφέρθηκε σε έργα της περιοχής όπως το πολύπαθο λιμάνι της Κυπαρισσίας, για το οποίο έχει συνταχθεί η μελέτη της αποκατάστασης ύψους 2,3 ευρώ και βρίσκεται στην Ενδιάμεση Διαχειριστική Αρχή για ένταξη, ώστε στις αρχές του καλοκαιριού να δημοπρατηθεί. Ο δρόμος Γαργαλιάνοι – Ρωμανού μήκους 12 χλμ με νέα χάραξη, έργο ημιτελές το οποίο για να ολοκληρωθεί έχει προϋπολογισμό 10.35 ευρώ και με ενέργειες του Περιφερειάρχη ξεμπλόκαρε και οδεύει γρήγορα προς επαναχρηματοδότηση στις αρχές του καλοκαιριού. Ο δρόμος Γαργαλιάνοι – Βάλτα που είναι δημοτικό έργο έχει απενταχθεί από το ΕΣΠΑ και τώρα βρίσκεται σε διαδικασία οριστικής ένταξης με προϋπολογισμό 2.750.000 ευρώ.

Το Φιλιατρινό φράγμα προϋπολογισμού 35,3 εκ ευρώ που έχει σταματήσει ο πρώτος ΑΠΕ είχε υποβληθεί τον Οκτώβριο του 2013 στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και εγκρίθηκε στο τέλος Φεβρουαρίου, ο εργολάβος όμως έκανε αίτηση διακοπής και διάλυσης της εργολαβίας. Έπειτα από επαφές ο εργολάβος έκανε άρση της διάλυσης της εργολαβίας και ευελπιστούμε και βάσιμα αισιοδοξούμε ότι το έργο θα συνεχιστεί. Ο δρόμος Φιλιατρά – Γαργαλιάνοι προϋπολογισμού 21,2 εκ ευρώ έχει προταθεί στο ΕΣΠΑ και βρίσκεται στην τελική φάση αξιολόγησης και στις αρχές καλοκαιριού θα δημοπρατηθεί. Το ίδιο ισχύει και για την παράκαμψη Φιλιατρών προϋπολογισμού 10 εκ ευρώ. Το αλιευτικό καταφύγιο Μαραθούπολης προϋπολογισμού 8 εκ ευρώ για το οποίο από τις αρχές Μάρτη έχει υποβληθεί ο φάκελος στο ΕΣΠΑ ΕΠΑΛ.

Ο Αντιπεριφερειάρχης αναφέρθηκε σε πλειάδα μικρών και μεγαλύτερων παρεμβάσεων και έργων στην περιοχή της Τριφυλίας που έχουν ήδη ολοκληρωθεί και σε άλλα που βρίσκονται σε εξέλιξη.

Δείτε 3 video απο την περιοδεία Αργυράκη στην Τριφυλία.


Πηγή : filiatra news

Που θα κριθεί το ντέρμπι τίτλου για τον ΑΟΚ

Τις διαφορές τους θα λύσουν μια και καλή αύριο στη Μεσσήνη ο Πάμισος και η Κυπαρισσία, σε ένα ντέρμπι κορυφής που θα αναδείξει εκτός συγκλονιστικού απροόπτου και το φετινό πρωταθλητή Μεσσηνίας. Ενα παιχνίδι μια χρονιά για τους δύο μονομάχους που απέδειξαν καθ” όλη τη διάρκεια του μαραθωνίου πως είναι οι καλύτερες ομάδες της Α” τοπικής.Πολλοί αναρωτιούνται που θα κριθεί το Σαββατιάτικο ντέρμπι, ποιοι παράγοντες δηλαδή θα καθορίσουν την εξέλιξη του… Εμείς θα προσπαθήσουμε σήμερα να αποκρυπτογραφήσουμε τους δύο αντιπάλους, αναλύοντας τα δυνατά και τα αδύνατα σημεία τους και να προβλέψουμε τι θα είναι αυτό που θα κρίνει το ντέρμπι. Πέρα από το αγωνιστικό κομμάτι η κάθε μία ομάδα έχει από ένα πλεονέκτημα…

Ο Πάμισος πως θα παίξει στο γήπεδο του εκεί που παραδοσιακά είναι πάνοπλος, με τον κόσμο του να ετοιμάζει εντυπωσιακή ατμόσφαιρα αποτελώντας τον 12ο παίκτη. Σίγουρα η έδρα παίζει ρόλο σε τέτοια ματς και είναι αβαντάζ των «πρασίνων» που αυτό το ματς γίνει στη Μεσσήνη. Το πλεονέκτημα της Κυπαρισσίας είναι πως στα φετινά ντέρμπι είναι άτρωτη μετρώντας 5 νίκες σε ισάριθμους αγώνες. Συνάμα στο ματς του πρώτου γύρου με τον Πάμισο στο γήπεδο της είχε κάνει… περίπατο κερδίζοντας τον αντίπαλο της με το εμφατικό 4-1. Ετσι θα έχει την ψυχολογία με το μέρος της. Πάμε να δούμε τώρα τον τρόπο παιχνιδιού της κάθε ομάδας, ποια είναι τα ατού τους και που ποντάρει. Ο Πάμισος έχει αλλάξει κάπως τον τρόπο που παίζει τις τελευταίες αγωνιστικές μετά την αποχώρηση του Στέλιου Ζάρκου.

Ο 37χρονος φορ αγωνιζόταν στην κορυφή της επίθεσης και επιδίωξη των συμπαικτών του ήταν να τον τροφοδοτούν είτε με σέντρες είτε με κάθετες πάσες. Χωρίς τον Ζάρκο ο Πάμισος έχει γίνει πιο γρήγορος με τον Πατσιώτη να αγωνίζεται στην κορυφή της επίθεσης και να απειλεί με το δυνατό σουτ που διαθέτει. Δίπλα του αγωνίζονται οι Ηλιόπουλος και Χ. Τρίψας που αλλάζουν πτέρυγες και πολλές φορές γίνονται και αυτοί φορ. Οι τρεις της μεσαίας γραμμής είναι ο Μωράκης σαν καθαρό αμυντικό χαφ και μπροστά του οι Αλεβίζος και Αντωνίου που κάνουν όλο το παιχνίδι. Η αμυντική τετράδα είναι σταθερή με τους Φιλόπουλο και Δημητρακόπουλο σέντερ μπάκ, τον Κωτσάκη δεξιά και τον Γ. Τρίψα αριστερά, ενώ ο Ανδρέου κάθεται κάτω από τα δοκάρια. Οι νησιώτες έχουν πετύχει φέτος αρκετά γκολ με μακρινά σουτ μιας και διαθέτουν παίκτες με καλά πόδια, όπως οι Χ. Τρίψας, Πατσιώτης, Ηλιόπουλος, Αντωνίου, Αλεβίζος. Ακόμη ο Πάμισος είναι ιδιαίτερα δυνατός στις στημένες φάσεις και μπορεί με τέτοιο τρόπο να ξεμπλοκάρει την αντίπαλη άμυνα. Αξίζει να σημειωθεί πως τα πλάγια μπακ δεν συμμετέχουν ιδιαίτερα στην ανάπτυξη του παιχνιδιού, ενώ υπάρχουν ορισμένα «νεκρά» διαστήματα σχεδόν σε κάθε παιχνίδι που έχουν κοστίσει. Από την άλλη η Κυπαρισσία έχει εδώ και αρκετό καιρό ένα σταθερό κορμό και στηρίζεται στο ολοκληρωτικό ποδόσφαιρο που παίζει.

Ο ΑΟΚ έχει καλή κυκλοφορία της μπάλας με πολλές εναλλαγές και εκρηκτικά διαστήματα στο παιχνίδι του… Σε ένα 20λεπτο μπορεί να πετύχει 3 και 4 γκολ, όπως έκανε άλλωστε στα ματς με Πάμισο και Εράνη. Ο Ντουγερόγλου βρίσκεται κάτω από τα δοκάρια, με τον Ανδρουτσή να είναι δεξιά και τον Γιαννόπουλο αριστερά στην άμυνα, ενώ οι Γαργαρώνης και Παναγόπουλος συνθέτουν το αμυντικό δίδυμο. Ο τελευταίος έχει οπισθοχωρήσει από τα χαφ στην άμυνα, δεδομένης της εμπειρίας του και της ευχέρειας του να κάνει παιχνίδι από πίσω. Ετσι ο Παναγόπουλος με την καλή τεχνική του βοηθά όταν επιτίθεται η ομάδα. Στον άξονα βρίσκονται οι Ντιόπ και Λυδιώτης, με τον πρώτο να κερδίζει πολλές πρώτες μπαλιές δίνοντας επιπλέον επιθέσεις στην ομάδα του, ενώ ο δεύτερος είναι το «μυαλό» στο χώρο του κέντρου κόβοντας και μοιράζοντας παράλληλα. Από εκεί και πέρα ο Μανδραπήλιας ξεκινά δεξί χαφ και ο Μητρόπουλος αριστερό, όμως οι δυο τους αλλάζουν θέσεις κατά τη διάρκεια του αγώνα. Στην κορυφή της επίθεσης είναι ο Μιτρόφ που εκτός από την εκτελεστική του δεινότητα, πλακάρει σωστά και ανοίγει χώρους, με το Μιτρόφ να κινείται πίσω του και σε πολλές περιπτώσεις να βγαίνει σαν κρυφός κυνηγός.


Πηγή : kyparissiotis