Πέμπτη 4 Απριλίου 2013

Σε Γαργαλιάνους και Φιλιατρά: Ακόμη περιμένουν Γραφεία Εξυπηρέτησης Φορολογούμενων

Ακόμη περιμένουν οι πολίτες των Φιλιατρών και των Γαργαλιάνων την λειτουργία των Γραφείων Εξυπηρέτησης Φορολογούμενων (ΓΕΦ) στις περιοχές τους, ώστε να μπορούν να εξυπηρετηθούν ως ένα βαθμό για τις φορολογικές τους υποθέσεις.

Στην αναμονή βρίσκεται από ό,τι πληροφορηθήκαμε και ο Δήμος Τριφυλίας, καθώς όπως μας επισήμανε ο δήμαρχος Κώστας Κόλλιας, αν και έχει θέσει το θέμα και έχουν υπάρξει αρκετές τηλεφωνικές επαφές, ακόμη τα δύο αυτά γραφεία δεν έχουν στελεχωθεί και δεν έχουν λειτουργήσει. Σημείωσε επίσης ότι ήδη από το δήμο έχουν βρεθεί και έχουν διαμορφωθεί οι χώροι που θα στεγάσουν τα γραφεία, ενώ έχει γίνει και η προμήθεια του ηλεκτρονικού εξοπλισμού (υπολογιστές από το υπουργείο Οικονομικών), αλλά ακόμη δεν έχει σταλθεί από τη ΔΟΥ Καλαμάτας προσωπικό.

Να σημειώσουμε ότι στα Φιλιατρά το Γραφείο Εξυπηρέτησης Φορολογούμενων θα λειτουργήσει στην τ. αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, ενώ στους Γαργαλιάνους στο χώρο όπου στεγαζόταν παλιά η Τεχνική Υπηρεσία, πίσω από το Δημαρχείο.

Κ.Μπ.


Πηγή : eleutheria online