Παρασκευή 5 Απριλίου 2013

Φιλιατρά: Παραβίασαν Πιτσαρία και Οπωροπαντοπωλείο

Οπωροπαντοπωλείο και πιτσαρία "χτύπησαν" άγνωστοι κατά την διάρκεια της νύχτας στα Φιλιατρά, με λεία κυρίως φαγώσιμα και απορρυπαντικά. Άγνωστοι παραβίασαν κατά την διάρκεια της νύχτας την πιτσαρία "Mamma BOSSA" που βρίσκεται στο τέλος του πεζόδρομου στα Φιλιατρά, αφαιρώντας μικρό χρηματικό ποσό από την ταμειακή μηχανή του καταστήματος και από το πορτοφόλι που υπήρχε μέσα στο τσαντάκι κάτω από τον πάγκο.

Η ιδιοκτήτρια που αντιλήφθηκε το πρωί τι είχε συμβεί, μιλώντας στο filiatranet ανέφερε ότι δεν πείραξαν τίποτε άλλο στο μαγαζί της, αλλά πήγαν κατευθείαν στην ταμειακή και στον πάγκο, ενώ τόνισε ότι μεγαλύτερη είναι η ζημιά που προκλήθηκε στην πόρτα παρά αυτά που πήραν.

Άγνωστοι όμως "χτύπησαν" στις 4 και το Οπωροπαντοπωλείο "Η Λεμονίτσα" στα Φιλιατρά και αφού ξεβίδωσαν την λάμπα πάνω από την είσοδο, άνοιξαν το λουκέτο και την πόρτα αφαιρώντας αλλαντικά, τυριά, γιαούρτια, σαμπουάν, αποσμητικά και απορρυπαντικά αξίας 400 περίπου ευρώ. Όπως είπε ο ιδιοκτήτης στο filiatranet, μέχρι τις 10:30 περίπου το βράδυ ήμουν στο μαγαζί και το πρωί στις 6 που πήγα να ανοίξω είδα την λάμπα και το λουκέτο στο πεζοδρόμιο, ενώ η πόρτα ήταν ανοιχτή. Εκτός από τα πράγματα πήραν περίπου και 20 ευρώ από την ταμειακή μηχανή.


Στο βίντεο του filiatranet που ακολουθεί, κάμερα ασφαλείας γειτονικού καταστήματος έχει καταγράψει την στιγμή της διάρρηξης:


Πηγή : filiatra net