Κυριακή 10 Μαρτίου 2013

Ο σύλλογος για την προστασία και αναβίωση της άνω πόλης Κυπαρισσίας τσίκνισε και το απέδειξε

Πετυχημένο ήταν...το ετεροχρονισμένο γλέντι που είχε υποσχεθεί μετά από αναβολή του ο Σύλλογος για την Προστασία και Αναβίωση της ΄Ανω Πόλης Κυπαρισσίας ο οποίος με σύμμαχο τον ζεστό καιρό τσίκνισε την κυριακή με το χορό να κρατά ως αργά το απόγευμα. Σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο κοντά στο Ηρώο της Άνω Πόλης με πολύ μουσική και παραδοσιακούς χορούς το γλέντησαν οι κάτοικοι και επισκέπτες με το σύνθημα ότι απέναντι στην κρίση απαντάμε με εκδηλώσεις για να ξεχάσουμε τα καθημερινά προβλήματα.

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Ανδρέας Κίζηλης εμφανώς ικανοποιημένος μίλησε στον kyparisisotis Blog,  για την υπόσχεση του συλλόγου να υλοποιεί δράσεις ενώ ειδικά για την ημέρα ψήθηκαν περισσότερα από 200 κιλά κρέας με το τσίκνισμα να απλώνεται παντού, ενώ οι επισκέπτες σύμφωνα με εκτιμήσεις ξεπέρασαν τους 600 μαζί με όσους πέρασαν για ένα κέρασμα και μεζέ ο οποίος ήταν άριστος χάρη στους ψήστες που έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους.


Στο τραπέζι των επισκεπτών βρέθηκε ο Δήμαρχος Τριφυλίας κ. Κόλλιας, μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου, ο περιφερειακός σύμβουλος κ. Γιώργος Μπακούρος, εκπρόσωποι φορέων και πλήθος κόσμου με την ιστορική άνω Πόλη να θυμίζει γιορτή καθώς τα παρτέρια και το άρωμα της τσίκνας αιχμαλώτισαν το άρωμα της άνοιξης. Οι άνθρωποι του συλλόγου έδωσαν την επιβεβαίωση ότι όλες οι εκδηλώσεις που έχουν προγραμματιστεί έχουν στόχο να αναδείξουν το όμορφο κομμάτι του τόπου μας με τον καλύτερο τρόπο.


Πηγή : kyparissiotis