Πέμπτη 14 Μαρτίου 2013

Φιλιατρά: Τελευταίες προετοιμασίες για το Καρναβάλι

Τελευταίες ημέρες προετοιμασίας για το Καρναβάλι των Φούληδων, που θα πραγματοποιηθεί στα Φιλιατρά για δέκατη συνεχή χρονιά, όπως είπε στο filiatranet η κ. Βιβή Παντελάκη. Μία εκδήλωση που με πολύ κέφι και μεράκι συνδιοργανώνεται από την Δημοτική Ενότητα Φιλιατρών και φορείς της πόλης, όπως Συλλόγους και Σχολεία.

Οι συμμετοχές είναι αρκετές, όπως μας είπε και ξεπερνούν ακόμη και τις περσινές, ενώ τα τμήματα προέρχονται όλα από τα Φιλιατρά καθώς άλλες πόλεις της Τριφυλίας διοργανώνουν δικές τους εκδηλώσεις. Ευχαρίστησε όλους όσους παίρνουν μέρος στο καρναβάλι, τους χορηγούς που στήριξαν οικονομικά αυτήν την δραστηριότητα και ιδιαιτέρως τη Costa Navarino που κάλυψε το κόστος των ηχητικών, καθώς ο Δήμος Τριφυλίας δεν ανέλαβε το οικονομικό βάρος της εκδήλωσης.

Καλεί όλους να παραβρεθούν την Κυριακή 17 Μαρτίου στα Φιλιατρά για το Καρναβάλι των Φούληδων, ενώ παράλληλα το Σάββατο το πρωί 16 Μαρτίου και την Κυριακή το πρωί 17 Μαρτίου, θα πραγματοποιηθούν η κατασκευή Χαρταετού και το Κυνήγι του Χαμένου Θησαυρού αντίστοιχα, από τον Όμιλο Δράσεων και Πολιτισμού.

Παρακολουθήστε παρακάτω το βίντεο:



Πηγή : filiatra net