Παρασκευή 15 Μαρτίου 2013

ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ ΔΩΡΟ των Σκανδιναβών στην Μεσσηνία !

Το «δώρο» βέβαια δεν προέκυψε στα καλά του καθουμένου αλλά χρειάστηκε μεγάλος κόπος από τον εθελοντή που έχει προσφέρει τεράστιες υπηρεσίες για την τουριστική προβολή του Νομού, ιδίως στη Σκανδιναβία, τον Μιχάλη Ψαρούλη και την συμβολή του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας, το οποίο φιλοξένησε στην περιοχή τον Σκανδιναβό δημοσιογράφο και τη φωτογράφο της εφημερίδας.

Σημειώνεται ότι το αφιέρωμα αυτό αναμένεται να δώσει και ώθηση στην τουριστική αεροπορική γραμμή Σουηδίας-Καλαμάτας. Όπως γράφει σε ανακοίνωσή του το Επιμελητήριο, «η μεγαλύτερη απογευματινή εφημερίδα της Σκανδιναβίας AFTONBLADET, με 400.000 φύλλα ημερησίως και 2.800.000 αναγνώστες ηλεκτρονικά, παρουσιάζει σαν νέο Τουριστικό Προορισμό τη Μεσσηνία και τη Πελοπόννησο.

 Η παρουσίαση αυτή έχει διάρκεια ολόκληρο το μήνα Μάρτιο, ως νέος προορισμός, με λεπτομερή περιγραφή της Μεσσηνίας σε έκδοση 20 σελίδων.

Ο δημοσιογράφος Jonas Henningsson και η φωτογράφος Linda Gren, αρχές Δεκεμβρίου 2012, μετά από πρόσκληση και φιλοξενία του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας, συνοδευόμενοι από τον κ. Αθανάσιο Ψαρούλη, επισκέφθηκαν τη Μεσσηνία για το σκοπό αυτό.

Η παρουσίαση αυτή του τουριστικού οδηγού της Μεσσηνίας, μέσω μεγάλης εφημερίδας με εκατομμύρια αναγνώστες, είναι σίγουρο ότι θα βοηθήσει στην υλοποίηση των προγραμμάτων των tour operators της Σκανδιναβίας ενόψει της έναρξης και των πτήσεων από τη Σουηδία προς Καλαμάτα»...


Πηγή : news messinia