Δευτέρα 11 Μαρτίου 2013

Ευρεία Αστυνομική Επιχείρηση σε Κυπαρισσία, Φιλιατρά και Γαργαλιάνους με τρεις συλλήψεις

Στο πλαίσιο αντιμετώπισης του φαινομένου της εγκληματικότητας, πραγματοποιήθηκε σήμερα (11-3-2013), από το πρωί έως το μεσημέρι, ευρεία αστυνομική επιχείρηση στις ευρύτερες περιοχές της Κυπαρισσίας, των Φιλιατρών και των Γαργαλιάνων Μεσσηνίας, η οποία οργανώθηκε από την Αστυνομική Διεύθυνση Μεσσηνίας.

Κατά την διάρκεια της επιχείρησης, η οποία πραγματοποιείται σύμφωνα με τον γενικό επιχειρησιακό σχεδιασμό της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας Πελοποννήσου, έγιναν έλεγχοι σε εξήντα (60) άτομα, εκ των οποίων είκοσι οκτώ (28) ημεδαποί και τριάντα δύο (32) αλλοδαποί, καθώς και σε εξήντα τρία (63) οχήματα.

Επιπλέον, προσήχθησαν συνολικά τριάντα ένα (31) άτομα, από τα οποία πέντε (5) ήταν ημεδαποί και είκοσι έξι (26) ήταν αλλοδαποί, ενώ συνελήφθησαν τρία (3) άτομα.

Τα άτομα που συνελήφθησαν, είναι:
Ένας (1) αλλοδαπός, για κλοπή.
Ένας (1) ημεδαπός, για καταδικαστικό έγγραφο.
Ένας (1) αλλοδαπός, γιατί διέμενε παράνομα στην χώρα, σε βάρος του οποίου θα κινηθεί η διοικητική διαδικασία επιστροφής τους.
Κατά την διάρκεια της επιχείρησης, βεβαιώθηκαν είκοσι μία παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και μία παράβαση του Υγειονομικού Κανονισμού.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.
Οι δράσεις αυτές είναι στοχευμένες και αποσκοπούν στην πρόληψη, αλλά και στην καταστολή της εγκληματικότητας, ενώ θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση και ενδιαφέρον, σε όλες τις περιοχές της Περιφέρειας Πελοποννήσου.


Πηγή : filiatra net