Τρίτη 21 Μαΐου 2013

Στον εισαγγελέα ο διασυρμός της Μεσσηνίας για το ΠΟΠ

Γράφει ο Κάλχας

ΞΑΝΑΧΤΥΠΗΣΕ ΤΟ «ΛΟΜΠΥ » ΤΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ! ….ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑ ….ΔΕΝ ΞΕΡΩ !!! ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΤΙΣ ΚΑΛΕΝΔΕΣ ! «ΣΙΩΠΟΥΝ » ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΜΕΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ !!!

Οργή και αγανάκτηση επικρατεί στις τάξεις παραγωγών και επιχειρηματιών που δραστηριοποιούνται στον χώρο παραγωγής τυποποίησης και εμπορίας ελαιολάδου εκτός Καλαμάτας ! Στην χθεσινοβραδινή συνεδρίαση του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας στην οποία « θέμα της ημέρας » ήταν η «ΠΟΝΗΡΗ » επιστολή Γυφτέα με την οποία προσπαθεί να «μπλοκάρει » για τα επόμενα ….Είκοσι χρόνια την επέκταση του Ελαιόλαδου ΠΟΠ ΚΑΛΑΜΑΤΑ σε όλη την Μεσσηνία ο κος Γυφτέας ΔΕΝ εμφανίστηκε ενώ τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης του Επιμελητήριου …..Σφύριζαν αδιάφορα υποσχόμενοι να φέρουν το θέμα προς συζήτηση σε …. Κανονική συνεδρίαση !

Οι θιγόμενοι από την συνεχιζόμενη κοροϊδία στο θέμα της επέκτασης της ονομασίας ΠΟΠ ΚΑΛΑΜΑΤΑ σε όλη την Μεσσηνία καταθέτουν στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα μηνυτήρια αναφορά στον Εισαγγελέα Καλαμάτας προκειμένου να ερευνήσει το «Νόμιμο της επιστολής Γυφτέα » και τις ποινικές ευθύνες που προκύπτουν για την χρησιμοποίηση της σφραγίδας του Επιμελητηρίου ( Χωρίς απόφαση ) για τα δικά του επιχειρηματικά συμφέροντα !!! Ενώ ταυτόχρονα οι θιγόμενοι στέλνουν εκπρόσωπο στις 16 Ιουνίου στις Βρυξέλλες στην συνεδρίαση της αρμόδιας επιτροπής της ΕΕ στην οποία θα συζητηθεί το θέμα των προσφυγών που έχουν κατατεθεί από το εξωτερικό από εταιρείες συνεργαζόμενες με τον …κο Γυφτέα !!


Πηγή :pylos news