Τετάρτη 22 Μαΐου 2013

Φιλιατρά: Χωρίς ταμείο η ΔΕΗ για 10 μέρες

Κλειστό για 10 μέρες (από 1 έως 10 Ιουνίου) θα παραμείνει το γραφείο της ΔΕΗ στα Φιλιατρά καθώς σύμφωνα με πληροφορίες μας ο υπάλληλος που εκτός απο την εργασία του εκτελεί και χρέη ταμία πρόκειται να πάρει την κανονική του άδεια -την οποία και δικαιούται- χωρίς να μπορεί να αφήσει κάποιον στην θέση του ταμία. Το πρόβλημα που πρόκειται να αντιμετωπίσουν πολλοί .......

συμπολίτες μας είναι μεγάλο καθώς θα πρέπει να αναζητήσουν άλλους τρόπους πληρωμής όπως ΕΛΤΑ ή Τράπεζες με το γνωστό χαράτσι των 1,5 ή 2,5 ευρώ.

Όπως γράψαμε σε προηγούμενη δημοσίευση, το πρόβλημα έχει ανακύψει εδώ και τρεις μήνες καθώς η κοπέλα που εργαζόταν με σύμβαση έφυγε λόγω λήξης της σύμβασης της και χρέη ταμία εκτελούσε παράλληλα με τα άλλα καθήκοντα του άλλος υπάλληλος. Η ΔΕΗ δεν προχωρά σε πρόσληψη έστω μιας 8μηνης σύμβασης για την κάλυψη της θέσης με αποτέλεσμα να δημιουργείται πρόβλημα. Σύμφωνα με πληροφορίες μας ο υπάλληλος ο οποίος δικαιούται στο κάτω κάτω την κανονική του άδεια δεν έχει κάποιον άλλο να αφήσει στο ταμείο και η ταλαιπωρία των πολιτών μπορεί να θεωρείται βέβαιη.

Ούτε και λύση είναι η πληρωμή των λογαριασμών μέσω των ΕΛΤΑ ή των τραπεζών με χαράτσι 1,5 ή 2,5 ευρώ γιατί η Διοίκηση της ΔΕΗ δεν προσλαμβάνει υπαλλήλους για να κονομάνε περισσότερα τα Golden Boys της.

Να υποθέσουμε ότι η Δημοτική Αρχή θα αντιδράσει όπως πρέπει στην διοίκηση της εταιρίας???


Πηγή : filiatra news