Πέμπτη 11 Απριλίου 2013

Φιλιατρά: Λαθρομετανάστης εισέβαλε σε ΙΧ αυτοκίνητο και ζητούσε να τον πάει Θεσσαλονίκη

Τα είδε όλα προχθές το πρωί ένας συμπολίτης μας καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του Φιλιατρά News όταν ευρισκόμενος σταματημένος στην πρώτη στροφή μετά τους Αγίους Αποστόλους με το αυτοκίνητο του στο Δρόμο Φιλιατρών - Αγίας Κυριακής, Μαύρος λαθρομετανάστης μπήκε στο αυτοκίνητο του και σε έξαλλη κατάσταση ζητούσε επίμονα να τον πάει στην Θεσσαλονίκη!!!! Ο συμπολίτης μας τα 'χασε στην κυριολεξία καθώς ο λαθρομετανάστης τον έπιασε εξ απηνής και ο ίδιος φοβήθηκε μην έχει μαχαίρι επάνω του.

Ευτυχώς για καλή του τύχη κατάφερε να κρατήσει την ψυχραιμία του και βρήκε πρόφαση να πάνε να βάλουν βενζίνη στο αυτοκίνητο. Μόλις έφτασε ο συμπολίτης μας στο Βενζινάδικο προσποιήθηκε ότι ζητά βενζίνη ενώ στην πραγματικότητα ζήτησε από τον πρατηριούχο να ειδοποιήσει την αστυνομία.

Ο λαθρομετανάστης κάτι αντιλήφθηκε και κατέβηκε από το αυτοκίνητο και τράπηκε σε φυγή πριν προλάβει να φτάσει το περιπολικό στο πρατήριο Βενζίνης. Εμείς αναρωτιόμαστε. Αν συμβαίνουν όλα αυτά που συμβαίνουν τώρα με την όποια αστυνομία υπάρχει στα Φιλιατρά και που υπερβάλει εαυτόν σε πολλές περιπτώσεις αν κλείσουν το αστυνομικό τμήμα όπως λέγεται και ψιθυρίζεται ότι σχεδιάζει ο Υπουργός ΠΡΟ-ΠΟ Νίκος Δένδιας τότε τι θα γίνει; Θα κυκλοφορούμε έξω με καραμπίνες;;;


Πηγή : filiatra news