Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2012

Οι Τοξότες Καλαμάτας πέτυχαν διάνα και γύρισαν με χρυσό μετάλλιο και χρυσά χαμόγελα…


ΤΟΞΟΒΟΛΙΑ ΣΤΗ ΜΕΣΣΗΝΙΑ 

Το ταξίδι των Τοξοτών της Καλαμάτας στην Αθήνα, για τους Πανελλήνιους Αγώνες Τοξοβολίας, στις αρχές Δεκέμβρη, στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία και έδωσε πολλές ελπίδες για το μέλλον αυτού του πολύ ενδιαφέροντος αθλήματος στη Μεσσηνία.
Συγκεκριμένα, ο έφηβος Παναγιώτης Σγάτζος κατέκτησε χρυσό μετάλλιο στο Ολυμπιακό Τόξο με επίδοση που τον κατατάσσει στην Α’ Εθνική Κατηγορία.
Ο Νίκος Παπαδόπουλος, στο Σύνθετο Τόξο Ανδρών, έκανε ατομικό ρεκόρ και κατατάχθηκε στην πρώτη δεκάδα της Ελλάδας, ανάμεσα σε αθλητές διεθνούς εμβέλειας.
Η αποστολή ήταν πολυπληθής για τα δεδομένα του αθλήματος. Συμμετείχαν 16 αθλητές, εκ των οποίων οι 10 πήραν μέρος για πρώτη φορά σε πανελλήνιο αγώνα. Ωστόσο, οι επιδόσεις τους ήταν πέραν του αναμενόμενου και αποκόμισαν εμπειρίες και αγωνιστική πείρα που θα τους βοηθήσει να έχουν πολλές επιτυχίες σε μελλοντικούς αγώνες.
Ιδιαίτερη μνεία αξίζει στον αθλητή Νικόλαο Σαρδέλη, ο οποίος πέτυχε βαθμολογία 100 πόντων μεγαλύτερη, γεμίζοντας χαρά τον προπονητή του και ενθουσιασμό τον ίδιο.
Όπως λένε οι «Τοξότες Καλαμάτας», «πήγαμε στους αγώνες 16 αθλητές και γυρίσαμε με 15 χρυσά χαμόγελα και ένα χρυσό μετάλλιο…»
Πηγή : kalamatajournal