Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2012

Α.Ο.Κ.: Βεντετες παικτες ή βεντετες φιλαθλοι; Δυνατος αερας...ποιους θα παρει και θα σηκωσει ομως;

Σακης Σταματοπουλος: ''Παιζουμε με τη πλατη στον τοιχο,γινανε ολοι ΑΟΚαρες!''


Σε συνεχεια του ρεπορταζ του χθεσινου παιχνιδιου θα αναφερουμε καποια πραγματα αγωνιστικα αλλα και μη.
Και οσοι καταλαβαν,καταλαβαν...οι υπολοιποι εν καιρω απεναντι στις ευθυνες τους.
Στα του αγωνα τωρα,σε ενα παιχνιδι σημαντικο (οπως ολα οταν μια ομαδα κανει πρωταθλητισμο) κοντρα στον Αστερα Αρφαρων,με κακες καιρικες συνθηκες,δυνατο ανεμο και στο τελευταιο 20λεπτο ασταματητη βροχη,με μια ομαδα που δεν εδειξε τιποτα το ιδιαιτερο και η Κυπαρισσια διαφαινοταν οτι  θα ειχε ενα ευκολο απογευμα οταν προηγουταν ηδη απο το πρωτο ημιχρονο με 2-0 και μεχρι το 60' με 5-0 η εκπληξη αρχισε να κανει την εμφανιση της μεσα σε λιγα λεπτα.
Η τεραστια αγωνιστικη καθιζηση και χαλαρωση
των παικτων του Α.Ο.Κ. επετρεψε στους φιλοξενουμενους να φυγουν με 4 γκολ στο ενεργητικο τους σε λιγοτερο απο μιση ωρα και να ανοιξουν ξανα ενα παιχνιδι που εδειχνε οτι απο νωρις ηταν τελειωμενο.
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
Ανεξηγητα καποιοι θεωρησαν οτι πλεον ο αγωνας τελειωσε και ''παμε για καφε'' μεχρι να σφυριξει ο διαιτητης τη ληξη και δειγματα ασοβαρων αντιληψεων και ωχαδερφισμου φανηκαν στο γηπεδο απο τους Κυπαρισσιους παικτες.
Απο την εξελιξη του παιχνιδιου οι ποδοσφαιριστες του Α.Ο.Κ. πρεπει να ειναι ευτυχισμενοι που το παιχνιδι εληξε εγκαιρα,γιατι αν ειχε καποια λεπτα ακομη,με αυτη τη νοοτροπια κανεις δεν ξερει ποιο θα ηταν το αποτελεσμα.Τελικο σκορ 5-4 και μια ανασα ανακουφισης για πολλους....
Για τον Α.Ο.Κ. πετυχε χατ τρικ ο Χρονοπουλος και σκοραραν επισης ο Ταβι και ο Μανδραπηλιας.

Αιχμες Σταματοπουλου.

Σε επικοινωνια που ειχαμε με τον αρχηγο της ομαδας Σακη Σταματοπουλο,εδειξε ιδιαιτερα ενοχλημενος και δεν ηθελε να μιλησει.
(Βεβαια πρεπει να αναφερουμε οτι γενικως και στο παρελθον οταν θελησαμε αγωνιστικες πληροφοριες στα πλαισια του ρεπορταζ δεν εδειξε και ιδιαιτερη διαθεση να μας απαντησει και η συμπεριφορα του μαλλον ανεξηγητο αρνητισμο εξεπεμπε.)
Στα λιγα και λακωνικα που μας ειπε ηταν οτι '' ...απο το παιχνιδι με τη Σπερχογεια παιζουμε με τη πλατη στον τοιχο,γινανε ξαφνικα ολοι ΑΟΚαρες.
Σημερα η ομαδα εβαζε γκολ και χειροκροτουσαν 5 ατομα...''

''Βεντετες'' φιλαθλοι;

Σε συνεχεια των δηλωσεων Σταματοπουλου φθανουμε και στο ετερο θεμα.
Εχουμε συνηθισει να ακουμε και διαβαζουμε για ''βεντετες'' ποδοσφαιριστες...πλεον φαινεται οτι τον αρνητικο χαρακτηρισμο εχουν αρχισει να αξιωνουν πολλοι φιλαθλοι(;) της Κυπαρισσιας.
Απο ρεπορταζ και πληροφοριες η κατασταση δειχνει οτι μια πλεον λανθασμενη νοοτροπια καλλιεργουν και οσοι ερχονται στο γηπεδο,οπου ''ο ενας μας ξυνιζει,ο αλλος μας βρωμαει,ο αλλος ειναι αργος και ο παραδιπλα αχρηστος''.
Καποιοι εχουν μπερδεψει το ρολο τους και αντι να υποστηριξουν την ομαδα κανουν κακο και επηρεαζουν τα πραγματα με αρνητικη ενεργεια.
''Ιδου η Ροδος,ιδου και το πηδημα'' κυριοι.
Οσοι νομιζουν οτι μπορουν να τα καταφερουν καλυτερα εχουν 2 επιλογες.
Η μια ειναι να εκδωσουν δελτιο και να κατεβουν στο γηπεδο με φανελα,σορτσακι και παπουτσια.Η αλλη ειναι να συνδραμουν διοικητικα και να φερουν οποιον Μεσι ή Ροναλντο ονειρευονται.
Καποιοι προσπαθουν ειτε ιδρωνοντας,ειτε ξοδευοντας.
Ας σεβαστουν και ας βοηθησουν.
Ειδαλλως προτιμοτερο να καθισουν σπιτι τους προκειμενου να προφυλαξουν το συνολο απο την ματαιοδοξια,τα συμπλεγματα τους και την ανασφαλεια τους.

Πηγή : kyparissia-news