Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2012

Κι όμως...αντίθετος ο Τατούλης με Φούχτελ, για εργασιακά

Αγαστή συνεργασία Τατούλη - Φούχτελ από την μια πλευρά (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) και ... διαφωνία στο θέμα των απολύσεων από την άλλη... Πως γίνεται να συνεργάζονται με "στόχο να υλοποιήσουν την συμφωνία Μέρκελ", που επιβάλει και τα συγκεκριμένα εργασιακά ζητήματα που ξεσηκώνουν τους εργαζόμενους και, ταυτόχρονα να ... διαφωνούν; Άλλα έκαναν και άλλα έλεγαν και εμείς τα πιστεύαμε στην ... "Παλιά Ελλάδα", κύριε Τατούλη! Εσείς είστε με την ... "Νέα Ελλάδα"! Μην μπερδεύεστε!

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Πέτρος Τατούλης: Είμαστε κάθετα απέναντι στις οριζόντιες και αντισυνταγματικές αποφάσεις της Ελληνικής κυβέρνησης

«Είμαστε κάθετα απέναντι στις οριζόντιες και αντισυνταγματικές αποφάσεις, οι οποίες διαταράσσουν τον οικογενειακό και κοινωνικό ιστό και οδηγούν σε κοινωνική έκρηξη» δήλωσε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου στους εκπροσώπους των συλλόγων των εργαζομένων της Περιφέρειας Πελοποννήσου, με τους οποίους συναντήθηκε στο γραφείο του την Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2012, παρουσία των Θεματικών Αντιπεριφερειαρχών κ.κ. Κωνσταντίνας Νικολάκου και Ανδρέα Πουλά.
«Η αιρετή Περιφέρεια στέκεται στο πλευρό των εργαζομένων γνωρίζοντας την προσπάθεια που καταβάλλουν καθημερινά για να στηρίξουν τις δομές των υπηρεσιών μας στην πολύ δύσκολη αυτή χρονική συγκυρία» τόνισε ο Περιφερειάρχης και ενημέρωσε τους εκπροσώπους των εργαζομένων για την απόφαση του συνόλου των Περιφερειαρχών της χώρας αναφορικά με την αποστολή στοιχείων όσων εργάζονται με σύμβαση Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου στο Υπουργείο, λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Η Περιφέρεια Πελοποννήσου είναι κάθετα απέναντι σε οποιαδήποτε προσπάθεια, απ’ όπου και αν προέρχεται, αποδυνάμωσης των υπηρεσιών της, γιατί σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται ότι με τον τρόπο αυτό δίνονται λύσεις στα σοβαρά προβλήματα, που αντιμετωπίζει η χώρα μας».
Οι εκπρόσωποι των συλλόγων εργαζομένων από την πλευρά τους εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για την στήριξη της πολιτικής ηγεσίας της Περιφέρειας στα δύσκολα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Πηγή : radio936