Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2012

1ο Σεμινάριο Μαγειρικής στο ΙΕΚ ΟΡΙΖΩΝ


Το Ιδιωτικό Ι.Ε.Κ ΟΡΙΖΩΝ σας προσκαλεί στο 1οΣεμινάριο Μαγειρικής με τίτλο «ΖΥΜΑΡΙΚΑ και ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΗ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ», την Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2012 από τις 17:00 έως τις 20:00.
Οι καθηγητές του ΙΕΚ ΟΡΙΖΩΝ, Πέτρος Βρυώνης (σεφ), Κωνσταντίνος Βασιλειάδης (σεφ) και Ζαχαρίας Κλάδης (ζαχαροπλάστης), θα μαγειρέψουν ζυμαρικά με μεσσηνιακά αρώματα και γεύσεις. Οι συνταγές προς επίδειξη είναι:
  • Φάρμα Μεσσηνίας:
Ταλιατέλες με ελιές καλαμών, κάπαρη, κολοκύθι, δροσερά στοιχεία φρέσκιας ντομάτας, κρεμμύδι και σκόρδο.
  • Το δείπνο του αγρότη:
Στριφτάρια με παραδοσιακό λουκάνικο, φρέσκια ντομάτα, κολοκύθια, αρωματισμένα με κρεμμύδι και σκόρδο, σερβιρισμένα με παραδοσιακή μυζήθρα.
  • Φαρφάλες ά λα Μεσσηνία:
Φαρφάλες με κύβους κρεμμυδιών, ψητό ταλαγάνι, μελιτζάνα και πέστο ντομάτας, βασιλικού.
  • Χρώματα Ταϋγέτου:
Ταλιατέλες με κοτσονάτη μελιτζάνα, πολύχρωμες πιπεριές, άγρια μανιτάρια, εμπλουτισμένα με κρέμα, σκόρδο , κρεμμύδι και μαϊντανό.
  • Άρωμα Μάνης:
Μπουκατίνι με παστό ,φρέσκια ντομάτα, θυμάρι, κρεμμύδι και καρδιά πορτοκαλιού.
  • Μοντέρνα παράδοση:
Κρύες πέννες με αποξηραμένα σύκα, φρεσκοτριμμένη ντομάτα, μυρωδικά και νιφάδες σφέλας.
  • Γαλατόπιτα με σως πορτοκαλιού

Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στα τηλ. 27210-94277 (16:00-21:00)/ 6987067779. Περιορισμένος αριθμός θέσεων!
Κόστος συμμετοχής 20€.