Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2013

Αγρίλης Φιλιατρών: Δημοπρασία εκμίσθωσης του εξοχικού κέντρου "Μπαράκα"

ΙΕΡΟ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ ΚΟΙΜΗΣΕΩΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ ΑΓΡΙΛΗ (Ι.Π.Κ.Θ.Α.)

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ ΕΚΜΙΣΘΩΣΗΣ ΤΟΥ ΕΞΟΧΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ "ΜΠΑΡΑΚΑ" ΣΤΟΝ ΑΓΡΙΛΗ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ ΔΗΜΟΥ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ

Γνωστοποιείται ότι την 12η Οκτωβρίου 2013 ημέρα Σάββατο και από ώρα 11.00 π.μ. μέχρι 12.00 π.μ., θα διεξαχθεί ενώπιον της αρμόδιας επιτροπής και στο Γραφείο του Ιερού Προσκυνήματος της Κοιμήσεως της Θεοτόκου Αγρίλη (Ι.Π.Κ.Θ.Α.), που βρίσκεται στον οικισμό Αγρίλη της δημοτικής ενότητας Φιλιατρών του Δήμου Τριφυλίας, δημόσιος πλειοδοτικός διαγωνισμός με ανοικτές προσφορές για την εκμίσθωση του εξοχικού κέντρου - εστιατορίου - καφετέριας, γνωστό με την ονομασία "ΜΠΑΡΑΚΑ".

Η διάρκεια της μίσθωσης ορίστηκε δωδεκαετής. Τιμή εκκίνησης του μηνιαίου μισθώματος το ποσό των χιλίων (1.000) ευρώ και το ισόποσο ως εγγύηση για τη συμμετοχή των ενδιαφερομένων στο διαγωνισμό. Το μίσθωμα θα αναπροσαρμόζεται ετησίως. Η εγγύηση για την εκπλήρωση των όρων της μίσθωσης ορίστηκε στο ποσό των πέντε χιλιάδων (5.000) ευρώ.

Περισσότερες πληροφορίες και έντυπο με τους όρους διακηρύξεως μπορούν να παραλάμβάνουν οι ενδιαφερόμενοι από το γραφείο του Ιερού Προσκυνήματος μετά από συννενόηση, (τηλ. 6937-258682 κ. Κωνσταντίνο Μαλάμο).

Αγρίλης 18 Σεπτεμβρίου 2013
Για τη Δ.Ε. του Ι.Π.Κ.Θ.Α.
Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ


Πηγή : filiatra net