Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2012

Τραυματίστηκαν ελαφρά μια μαθήτρια και η οδηγός

ΣΕ ΤΡΟΧΑΙΟ, ΧΘΕΣ, ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΑΓΡΙΛΗ - ΦΙΛΙΑΤΡΑ  


Μια μαθήτρια Γυμνασίου που πήγαινε χθες το πρωί στο σχολείο της, μαζί με άλλους τρεις συμμαθητές της, τραυματίστηκε ελαφρά στο δρόμο Αγρίλη- Φιλιατρά.
Σύμφωνα με όσα ανακοινώθηκαν χθες από το Δήμο Τριφυλίας, η μαθήτρια με τους συμμαθητές της επέβαιναν σε ΙΧ αυτοκίνητο στο οποίο είχε ανατεθεί η μεταφορά τους από το ΚΤΕΛ Μεσσηνίας. Ήταν το δρομολόγιο 19Φ – 20Φ που μεταφέρει τους μαθητές από το Χαλαζόνι στο Γυμνάσιο Φιλιατρών.
Η μαθήτρια παρέμεινε στο Νοσοκομείο Κυπαρισσίας για περαιτέρω έλεγχο. Επίσης στο Νοσοκομείο Κυπαρισσίας νοσηλεύεται η οδηγός του αυτοκινήτου, ενώ οι υπόλοιποι μαθητές μετά τον προληπτικό έλεγχο επέστρεψαν στα καθήκοντά τους.

Τη μαθήτρια και την οδηγό επισκέφθηκε στο νοσοκομείο ο αντιδήμαρχος Παιδείας Ι. Μερκούρης, ο οποίος συνομίλησε τόσο μαζί τους όσο και με τον πατέρα της μαθήτριας.
Τα αίτια του ατυχήματος διερευνά η Τροχαία Κυπαρισσίας.
Σύμφωνα με όσα πληροφορηθήκαμε, το τροχαίο σημειώθηκε κατά τη μετάβαση των μαθητών στο σχολείο υπό άγνωστες συνθήκες. Το αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του, χτύπησε σε στύλο της ΔΕΗ και κατέληξε σε παρακείμενα δέντρα. Εκτιμάται, ωστόσο, ότι η ολισθηρότητα του οδοστρώματος ήταν καθοριστικός παράγοντας.
Θα πρέπει να σημειωθεί πως το δρομολόγιο είχε αναθέσει το ΚΤΕΛ Μεσσηνίας στη συγκεκριμένη οδηγό, όπως προκύπτει από σχετικό έγγραφό του.


Πηγή : tharrosnews