Τετάρτη 12 Ιουνίου 2013

Γεγονός η πρώτη δημοτική κίνηση με αντιμνημονιακό χαρακτήρα από τα Φιλιατρά

ΜΕ αρκετό κόσμο από την ευρύτερη περιοχή διεξήχθη το βράδυ της Δευτέρας στο Φουρναράκειο Πνευματικό Κέντρο Φιλιατρών η Ιδρυτική Συνέλευση της δημοτικής κίνησης με το τίτλο "Ρ.Α.Κ.Ι." Τριφυλίας όπου τα στελέχη της παρουσίασαν την ιδρυτική διακήρυξη.

Η πρώτη κίνηση για τις εκλογές έχει αριστερό προσανατολισμό κάνοντας επίθεση στα μνημόνια και τον Καλλικράτη στην αυτοδιοίκηση πιστεύοντας ότι οδηγούν την χώρα σε αποσύνθεση της κοινωνίας. Στο σχέδιο της ιδρυτικής διακήρυξης που καταγράφηκε πρόσφατα αναφέρει μεταξύ άλλων ότι :

ΜΑΣ ΘΥΜΩΝΕΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΣΤΕΝΑΧΩΡΕΙ: Η απαξίωση του Δήμου μας, η έλλειψη οράματος της Δημοτικής Αρχής, η απουσία προγράμματος, οι εικόνες παρακμής του Δημοτικού Συμβουλίου, ο προσωπικός ή/και τοπικιστικός ανταγωνισμός των στελεχών της Δημοτικής Αρχής, η αδιαφορία και ανυπαρξία της αντιπολίτευσης.

Η ΟΝΟΜΑΤΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΤΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ

Ιδρυτικά μέλη της δημοτικής κίνησης όπως ανέφεραν οι τελευταίες πληροφορίες περιλαμβάνονται οι υποψήφιοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Ιωάννα Μαραβελή και Νώντας Βουδούρης, ο πρώην Δήμαρχος Αετού κ. Δριμής μαζί με άλλα στελέχη, ο προϊστάμενος της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Τριφυλίας από την Οργάνωση Γαργαλιάνων Γιώργος Γκόνης, ο γνωστός συνδικαλιστής αλλά και αγρότης από τους Χριστιάνους, πρώην υποψήφιος βουλευτής από την Οργάνωση Φιλιατρών Μπάμπης Καλογερόπουλος, ο Γιώργος Αλεβιζόπουλος, αγρότες από τη Κυπαρισσία αλλά και μερικά ονόματα που θα ανακοινωθούν στην πορεία καθώς συμμετέχουν άτομα από όλο το Δήμο και από την Κυπαρισσία λέγεται ότι θα έχουμε έντονη παρουσία τις επόμενες ημέρες.


Πηγή : kyparissia news