Τρίτη 11 Ιουνίου 2013

Ξεκινάει από Παρασκευή η ακτοπλοϊκή σύνδεση της Νότιας Πελοποννήσου με την Κρήτη

Την Παρασκευή 14 Ιουνίου ξεκινούν τα θερινά δρομολόγια του πλοίου "Βιτσέντζος Κορνάρος" της ΛΑΝΕ, τα οποία θα συνδέουν την Νότια Πελοπόννησο με την Κρήτη.

Ειδικότερα και σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε σήμερα η Λασιθιώτικη Ανώνυμη Ναυτιλιακή Εταιρεία (ΛΑΝΕ) την Παρασκευή 14 Ιουνίου ξεκινούν τα δρομολόγια του "Βιτσέντζος Κορνάρος" από Πειραιά (αν. 5 μ.μ.) για Μονεμβασιά -Κύθηρα- Αντικύθηρα - Κίσσαμο. Τα δρομολόγια θα είναι κάθε Παρασκευή και η επιστροφή κάθε Κυριακή). Οι επιβάτες από Πειραιά θα πληρώνουν 20 ευρώ και τα ΙΧ 56 ευρώ, ενώ από Μονεμβασιά για Κύθηρα το εισιτήριο για τους επιβάτες θα είναι 10 ευρώ και για ΙΧ 34 ευρώ.

Παράλληλα το Σάββατο 15 Ιουνίου ξεκινάει και πάλι η σύνδεση της Καλαμάτας με την Κρήτη. Συγκεκριμένα το "Βιτσέντζος Κορνάρος" θα αναχωρεί κάθε Σάββατο από Κίσσαμο στις 2:30 μ.μ. για Κύθηρα - Καλαμάτα (άφιξη 11:30 μ.μ.) και θα αναχωρεί εκ νέου για Κρήτη στις 12:30 π.μ. της Κυριακής. Το εισιτήριο από Κίσσαμο για Καλαμάτα θα ανέρχεται για επιβάτες στα 25 ευρώ και για ΙΧ στα 56 ευρώ, ενώ από Καλαμάτα για Κύθηρα για επιβάτες στα 17 ευρώ και για ΙΧ στα 46 ευρώ.


Πηγή : eleutheria online