Πέμπτη 13 Ιουνίου 2013

Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Φιλιατρών: Συγκίνησαν και φέτος με την καλοκαιρινή τους γιορτή

Συγκίνησαν και φέτος τα παιδιά του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Φιλιατρών όσους παρακολούθησαν την καλοκαιρινή τους γιορτή, παρουσιάζοντας εχθές με την βοήθεια των Εκπαιδευτικών και του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, "Τον Τζίτζικα και τον μέρμηγκα" στέλνοντας σε όλους το μήνυμα "Δες την φωτεινή πλευρά της ζωής".


Η Ειρήνη Παπαγιαννοπούλου εκπαιδευτικός του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου μιλώντας στο filiatranet, ευχαρίστησε όλους για την πολύτιμη βοήθειά τους και τόνισε ότι πρέπει όλοι να βοηθήσουν με τον τρόπο που μπορούν, ώστε να αναδειχθούν οι ικανότητες των παιδιών.

Την παράσταση εκτός από γονείς, συγγενείς και επισκέπτες, παρακολούθησε και ο Δήμαρχος Τριφυλίας Κώστας Κόλλιας μαζί με δημοτικούς συμβούλους, που δήλωσε στο filiatranet ότι "εισπράξαμε σήμερα ένα μήνυμα που το έχουμε όλοι απόλυτη ανάγκη από παιδιά που δίνουν τον δικό τους αγώνα. Μας παρέσυραν και εμάς να διεισδύσουμε μέσα από τα σύννεφα και να δούμε την φωτεινή πλευρά της ζωής".


Συνεχάρει ιδιαίτερα τα παιδιά, τους γονείς και τους δασκάλους, ενώ ως εκπρόσωπος της πολιτείας τους ζήτησε συγνώμη που στην σημερινή εποχή η πολιτεία δεν μπορεί να ανταποκριθεί περισσότερο στην προσπάθεια που κάνουν.

Όλοι χειροκρότησαν με συγκίνηση τα παιδιά μαζί με τους εκπαιδευτικούς τους και ανανέωσαν το ραντεβού τους για του χρόνου με ευχές για ένα Καλό Καλοκαίρι!

Παρακολουθήστε το βίντεο, όπως το κατέγραψε ο φακός του filiatranet:


Πηγή : filiatra net