Παρασκευή 14 Ιουνίου 2013

Δημοτικό Συμβούλιο Τριφυλίας: Εγιναν "κουμούτσα" για την ΕΡΤ. Ενταση και φωνές στην αίθουσα

ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΦΙΛΙΑΤΡΑ NEWS

Ένταση και φωνές υπήρξαν χθες βράδυ στο Δημοτικό Συμβούλιο Τριφυλίας καθώς μετά το πέρας της τακτικής συνεδρίασης ξεκίνησαν να συζητήσουν τα δύθο προ ημερησίας διάταξης θέματα που είχε θέσει -και είχαν γίνει αποδεκτά- ο Επικεφαλής της Ελασσονος μειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου Σαράντος Κουκούμης για ψήφισμα εναντίον του κλεισίματος της ΕΡΤ αλλά και για το ψήφισμα για άρση άδειας πραγματοποίησης Φεστιβάλ Χρυσής Αυγής στο Λιμενικό Πάρκο Καλαμάτας στις 3-4 Αυγούστου 2013.

Ο Σαράντος Κουκούμης ανέγνωσε ένα σχέδιο ψηφίσματος με το οποίο συμφώνησε απόλυτα η ομάδα της μείζονος αντιπολίτευσης και κυρ΄λιως ο Δημοτικός Σύμβουλος Θανάσης Πετρόπουλος χαρακτηρίζοντας την όλη αυτή ενέργεια να πέσει μαύρο στις οθόνες της τηλεοράσεων ως πραξικόπημα. Λέξη την οποία η πλευρά της συμπολίτευσης δεν αποδεχόταν. Τα πνεύματα οξύνθηκαν αρκετά, με τον Θανάση Πετρόπουλο να λέει οτι αν δεν συμπεριληφθεί η λέξη "πραξικόπημα" τότε να βγουν δυο ψηφίσματα και απο εκεί ξεκίνησε μια έντονη λογομαχία ανάμεσα σε Πετρόπουλο, Βασιλόπουλο, Δεληγιάννη, Μπασδάνη, Κόλλια.

Λίγο πριν την διακοπή της συνεδρίασης ζητήθηκε έντονα από πολίτες προσκείμενους στο ΚΚΕ και τον ΣΥΡΙΖΑ να συζητηθεί και το ψήφισμα για το φεστιβάλ της Χρυσής Αυγής στην Καλαμάτα. Την ίδια στιγμή οι σύμβουλοι της συμπολίτευσης αποχώρησαν από την συνεδρίαση κάνοντας την κ. Μαραβελή να ωρύεται μέσα στην αίθουσα ενώ υπήρξε και φραστικό επεισόδιο ανάμεσα στην πρώην υποψήφια του ΣΥΡΙΖΑ Ιωάννα Μαραβελή και την Βιβή Παντελάκη.


Πηγή : filiatra news