Τρίτη 11 Ιουνίου 2013

Εμμένει στις καταγγελίες του ο Δημήτρης Φαββατάς για τους «ημέτερους κοπανατζήδες»

Ο Δη­μο­τι­κός Σύμ­βου­λος Κα­λα­μά­τας και μέ­λος της Ε.Ε. του Συν­δέ­σμου Ύ­δρευ­σης Δη­μή­τρης Φαβ­βα­τάς, εμ­μέ­νει στις κα­ταγ­γε­λί­ες του σχε­τι­κά με το θέ­μα που προ­έ­κυ­ψε με τους «η­μέ­τε­ρους κο­πα­να­τζή­δες» ερ­γα­ζό­με­νους δί­μη­νης α­πα­σχό­λη­σης στο Σύν­δε­σμο Ύ­δρευ­σης και στο Δή­μο Κα­λα­μά­τας. Ο κ. Φαβ­βα­τάς με δη­λω­σή του τό­νι­σε ό­τι:

«έ­κα­να το κα­θή­κον μου. Ε­γώ δεν α­νή­κω στους ε­λεγ­κτι­κούς μη­χα­νι­σμούς του κρά­τους. Για να στοι­χει­ο­θε­τή­σω τις κα­ταγ­γε­λί­ες μου α­πευ­θύν­θη­κα στις Δι­οι­κη­τι­κές και Τε­χνι­κές Υ­πη­ρε­σί­ες του Συν­δέ­σμου Ύ­δρευ­σης. Α­πό αυ­τές λοι­πόν ε­νη­με­ρώ­θη­κα ό­τι δεν γνώ­ρι­ζαν τί­πο­τα για το συγ­κε­κρι­μέ­νο συμ­βα­σι­ού­χο, ο δε προ­ϊ­στά­με­νος των Τε­χνι­κών Υ­πη­ρε­σι­ών δεν εί­χε υ­πο­γρά­ψει κα­μί­α κα­τά­στα­ση πα­ρου­σι­ών γι’ αυ­τόν. Ο εν λό­γω ερ­γα­ζό­με­νος πα­ρου­σι­ά­στη­κε για πρώ­τη φο­ρά στην υ­πη­ρε­σί­α του ύ­στε­ρα α­πό τις κα­ταγ­γε­λί­ες μου».

Τέ­λος ο κ. Φαβ­βα­τάς α­να­φέ­ρει ό­τι:

«Οι κα­ταγ­γε­λί­ες μου δεν εί­ναι κα­κό­βου­λες φή­μες αλ­λά δυ­στυ­χώς μια θλι­βε­ρή πραγ­μα­τι­κό­τη­τα, που δι­αι­ω­νί­ζε­ται τα τε­λευ­ταί­α χρό­νια στο Σύν­δε­σμο Ύ­δρευ­σης και στο Δή­μο Κα­λα­μά­τας γε­νι­κό­τε­ρα».



Πηγή : kalamata news