Τετάρτη 15 Μαΐου 2013

ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ- Γιορτή Παγκόσμιας Ημέρας της Νοσηλεύτριας

Με αφορμή την σημερινή εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα της Νοσηλεύτριας που διοργανώθηκε σήμερα Τετάρτη 15 Μαϊου 2013 στο Αμφιθέατρο του Νοσοκομείου, από την Νοσηλευτική Διεύθυνση του Νοσοκομείου και τον Σύλλογο Νοσηλευτών Νομού Μεσσηνίας, ο Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Μεσσηνίας κ.Γεώργιος Μπέζος δήλωσε:

« Αποτελεί για μένα ιδιαίτερη χαρά που παρευρίσκομαι ανάμεσά σας στην σημερινή σεμνή εκδήλωση για την επέτειο της Παγκόσμιας Ημέρας της Νοσηλεύτριας.

Η ημέρα αυτή αποτελεί την ελάχιστη πράξη ηθικής αμοιβής στις Νοσηλεύτριες όλου του κόσμου για το σημαντικό έργο που επιτελούν.

Είναι η ημέρα στην οποία αναγνωρίζεται δημόσια η προσφορά σας και απονέμεται ελάχιστος φόρος τιμής και ευγνωμοσύνης.

Το Νοσηλευτικό προσωπικό αποτελεί έναν από τους πλέον βασικούς πυλώνες στο Εθνικό Σύστημα Υγείας, που υπηρετεί καθημερινά και πολλές φορές κάτω από δύσκολες συνθήκες το ύψιστο αγαθό της Υγείας.

Το έργο σας είναι αναγνωρισμένο στις ψυχές και στις συνειδήσεις όλων των ανθρώπων.

Στο Νοσοκομείο μας τα τελευταία χρόνια πραγματοποιείται μία συλλογική προσπάθεια αναβάθμισης της ποιότητας υπηρεσιών υγείας που προσφέρουμε.

Και βεβαίως πρωταγωνιστές σε όλη αυτή την προσπάθεια είναι το νοσηλευτικό προσωπικό και για αυτό σας αξίζουν θερμά συγχαρητήρια.

Αυτή την προσπάθεια έχουμε χρέος όλοι να την συνεχίσουμε.

Κλείνοντας, για την επέτειο της παγκόσμιας της νοσηλεύτριας εύχομαι δύναμη και υγεία.»


Πηγή : news messinia