Σάββατο 2 Μαρτίου 2013

Φιλιατρά: Κλοπές χθές βράδυ σε σπίτι και μπακάλικο


Δυο κλοπές καταγράφηκαν χθες το απόγευμα και αργά το βράδυ στα Φιλιατρά από αγνώστους σε μπακάλικο και σπίτι στην Εθνική οδό Φιλιατρών Κυπαρισσίας στο ύψος του Χαλαζονίου.

Αναλυτικά:....

Κλοπή σε σπίτι Επιχειρηματία που βρίσκεται λίγο έξω από τα Φιλιατρά στην Εθνική Οδό Φιλιατρών - Κυπαρισσίας στο ύψος του Χαλαζονίου σημειώθηκε χθες το απόγευμα καθώς σύμφωνα με το ρεπορτάζ άγνωστοι μπήκαν στην οικία Επιχειρηματία που διατηρεί μάντρα οικοδομικών υλικών στο Εξοχικό την ώρα που έλειπαν όλοι από το σπίτι και αφαίρεσαν χρήματα και χρυσαφικά. Όπως δήλωσε η σύζυγος του Επιχειρηματία το συμβάν έγινε σε περίπου από 20 λεπτά. Χθες το απόγευμα στις 19:50 επικοινώνησε από το σπίτι του μαζί της ο σύζυγος της για προσωπική υπόθεση. 


Στις 20:20 επέστρεψε στο σπίτι διαπίστωσε ότι είχε παραβιαστεί το παράθυρο που βρίσκεται δίπλα στην σκάλα και μπαίνοντας στο σαλόνι αντίκρισε ένα συρτάρι από ένα μικρό έπιπλο ανοικτό και χαρτιά πεσμένα κάτω. Μπαίνοντας στην κρεβατοκάμαρα, έπαθε σοκ αντικρίζοντας τα πάντα ανακατεμένα και πεταμένα συρτάρια ανοικτά, και όλα επάνω στην κρεβατοκάμαρα και τα χρήματα που υπήρχαν σε συγκεκριμένο σημείο σημείο να λείπουν. Αμέσως ειδοποίησε τον σύζυγο της και του ανέφερε την κλοπή.

Αργά το βράδυ άγνωστος ή άγνωστοι καταφέρνοντας να σπάσουν και να αφαιρέσουν το τζάμι της εισόδου μπήκαν στο κατάστημα του κ. Σωτήρη Λύκου στα Φιλιατρά απέναντι από το Νέο λύκειο και αφαίρεσαν το συρτάρι της ταμειακής μηχανής όπου περιείχε περίπου 200 ευρώ χωρίς να προλάβουν να κλέψουν κάτι επιπλέον λόγω του συναγερμού. Όπως μας είπε ο κ. Λύκος το κατάστημα δεν διέθετε κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης κάτι το οποίο σκέφτεται να κάνει άμεσα. 







Πηγή : filiatranews