Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2013

Συζητούν αύριο το σχέδιο δράσης για την Τουριστική προβολή της Τριφυλίας

Τι απάντησε το νοσοκομείο.

Λάβαμε ένα ηλεκτρονικό μήνυμα από αναγνώστη του Φιλιατρά News ο οποίος μας έστειλε 2 έγγραφα από το Νοσοκομείο Μεσσηνίας (Κυπαρισσίας) και αφορούν την αφαίρεση και τοποθέτηση ενός φορείου από το ένα ασθενοφόρο στο άλλο.
Και εκφράζει την.........

απορία του πως είναι δυνατόν 8 βίδες να κοστίζουν 800 ευρώ.
Δείτε με κλικ τα έγγραφα που μας έστειλαν και διαβάστε παρακάτω τι μας είπε ο κ. Μπόζος για το θέμα.

 

Τι είπε ο Κ. Μπόζος

Συνεργάτης του Φιλιατρά News επικοινώνησε με τον Αναπληρωτή Διοικητή του Νοσοκομείου Μεσσηνίας (Κυπαρισσίας) κ. Πάνο Μπόζο όπου του έθεσε υπ όψιν του το περιεχόμενο του ηλεκτρονικού μηνύματος που είχαμε λάβει (χωρίς εννοείται στοιχεία αποστολέα) και ζήτησε διευκρινήσεις για το ποσό του εγγράφου.

Ο κ. Μπόζος -όπως μας μετέφερε ο συνεργάτης μας- απάντησε ότι η αφαίρεση του φορείου από το ένα ασθενοφόρο και την τοποθέτηση του στο άλλο, αφορά ένα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ το οποίο πάει για απόσυρση και με την σύμφωνη γνώμη του ΕΚΑΒ (μετά από σχετικό έγγραφο του Νοσοκομείου προς την Διοίκηση του Οργανισμού) προχώρησαν στην αντικατάσταση.
Τονίστηκε δε ότι η δαπάνη αυτή είναι απολύτως λογική, έχει δημοσιευθεί στο πρόγραμμα "Διαύεια", καθώς η εργασία που έγινε δεν ήταν μόνο ένα απλό ξεβίδωμα του παλιού φορείου και βίδωμα του στο άλλο ασθενοφόρο, αλλά η εργασία αυτή απαιτούσε επιπλέον εργασίες τροποποίησης και προσαρμογή του φορείου στο άλλο ασθενοφόρο.
Μάλιστα, όπως είπε ο κ. Μπόζος, το αυτοκίνητο κρατήθηκε μέσα στο συνεργείο επί δύο ημέρες προκειμένου να γίνουν οι απαραίτητες εργασίες καθώς ήθελαν ξήλωμα πολλά πράγματα για να γίνει η προσαρμογή του άλλου φορείου.
Κλείνοντας ο κ. Μπόζος τόνισε ότι κάθε αγορά - προμήθεια του Νοσοκομείου ελέγχεται εξονυχιστικά πριν υπογραφεί από τον ίδιο και δεν επιτρέπει ο ίδιος να γίνει καμία παρατυπία.

Εμείς ως ομάδα ευχαριστούμε τον κ. Μπόζο για την απάντηση που μας έδωσε.


Πηγή : filiatranews