Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2013

Spiegel: Έρχεται εκρηκτικό τουριστικό καλοκαίρι στην Ελλάδα


Θετικό δημοσίευμα για το ελληνικό καλοκαίρι από το γερμανικό περιοδικό Spiegel... δεν αναφέρεται σε περιστατικά βίας αλλά στην αύξηση της τουριστικής κίνησης που θα δώσει μεγάλη ώθηση στην ελληνική οικονομία... Οι συντάκτες του περιοδικού υποστηρίζουν πως για την Ελλάδα αυτή η επίσκεψη της τρόικας θα είναι απ' τις πιο εύκολες και πως, λογικά, δεν θα υπάρξουν επιπλοκές στην εκταμίευση της επόμενης δόσης. 

Ενώ οι συντάκτες, κάνουν λόγο και για διεκδικήσει που θα κάνει αυτή τη φορά η χώρα μας για ελαφρά χαλάρωση του προγράμματος. Ακόμα το Spiegel αναφέρει πως η κατάσταση που έχει δημιουργηθεί στην Ιταλία μετά της εκλογές θα λειτουργήσει μάλλον ευνοϊκά για την Ελλάδα.Όλα θα κριθούν το επόμενο 6μηνο.Ο τουρισμός είναι η ελπίδα για να ξεφύγει από τα δεινά η χώρα. Το Spiegel αναφέρει πως το προσεχές καλοκαίρι αναμένεται αύξηση ρεκόρ στις αφίξεις τουριστών στην Ελλάδα. 

Χαρακτηριστικά αναφέρει τη φράση του Πρωθυπουργού «Αν κρατηθούμε γερά μέχρι και το καλοκαίρι, τον Σεπτέμβριο θα απογειωθούμε». Τέλος, το περιοδικό υποστηρίζει πως μετά τις Γερμανικές εκλογές, θα είναι πιο εύκολο σε μια νέα Γερμανική κυβέρνηση να επιτρέψει ένα νέο κούρεμα του ελληνικού χρέους...

Πηγή : best-tv