Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2013

Σε έξαρση η κλοπές στην ευρύτερη περιοχή της Κυπαρισσίας


Συνεχίστηκαν οι κλοπές που παρουσιάζουν έξαρση τις τελευταίες ημέρες στην ευρύτερη περιοχή της Κυπαρισσίας μετά μάλιστα την σύλληψη 2 αλλοδαπών Ρουμάνων με διαρρηκτικά εργαλεία οι οποίοι είχαν συστήσει συμμορία με σκοπό να κάνουν παραβατικές πράξεις. Η κλοπή διώροφης κατοικίας στην περιοχή Μούσγα Κυπαρισσίας όταν απουσίαζαν οι ιδιοκτήτες αλλά και οι κλοπές αλκοολούχων ποτών από κεντρικό μπαρ στην Αποβάθρα ήταν μόνο από τα τελευταία περιστατικά που σημειώθηκαν αυξάνοντας το αίσθημα ανασφάλειας στην περιοχή. 


Φυσικά πρέπει να υπολογιστούν οι κλοπές που δεν καταγγέλλονται στις αστυνομικές αρχές ή όσες έχουν ελάχιστα ευρήματα. Μια ακόμα διάρρηξη σημειώθηκε κοντά σε κεντρικό δρόμο το πρωί. Οι δράστες φαίνεται ότι είχαν αδυναμία στα καφενεία καθώς στη περιοχή του Νοσοκομείου εισήλθαν από την πίσω πόρτα του καταστήματος που βρίσκεται σε ακάλυπτο χώρο δίπλα σε πολυκατοικία και αφού την παραβίασαν μπήκαν τα ξημερώματα στο καφενείο.
 
Τελικά δεν ήπιαν καφέ αλλά παραβίασαν την ταμειακή μηχανή παίρνοντας χαρτονομίσματα ελάχιστα που ήταν εκεί αλλά και πολλά κέρματα τα οποία σύμφωνα με δήλωση του ιδιοκτήτη αγγίζουν τα 300 ευρώ. Έκπληκτοι οι θαμώνες του καφενείου έμαθαν για την κλοπή και αδιάψευστος μάρτυρας ο οφαλός της κλειδαριάς που παραβιάστηκε. Να δούμε που θα πάει η υπόθεση των διαρρήξεων...

Πηγή : kyparissiotis