Κυριακή 17 Μαρτίου 2013

Ο Αντώνης Σταθόπουλος της Εράνης θα συνεχίσει σε ομάδα του εξωτερικού!

Το μεγάλο άλμα από πολύ νωρίς, θα πραγματοποιήσει την προσεχή μετεγγραφική περίοδο του καλοκαιριού, ο 15χρονος μέσος της Εράνης Αντώνης Σταθόπουλος, ο οποίος αποτελεί και βασικό στέλεχος της μικτής Νέων Μεσσηνίας.  Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες θα υπογράψει στην ολλανδική Τβέντε για "4" χρόνια αντί του ποσού των 60.000 ευρώ ετησίως! Μπορεί να είναι μόλις 15 χρονών και να αγωνίζεται στην Εράνη, όμως το μεγάλο άλμα στην καριέρα του δεν θα αργήσει να έρθει. Συγκεκριμένα, έγινε το deal και ο νεαρός Φιλιατρινός και πολλά υποσχόμενος άσος θα μετακομίσει για την Τβέντε Ολλανδίας!

Όλα ξεκίνησαν, όταν πήγε για δοκιμές στον ολλανδικό σύλλογο και φαίνεται πως έπεισε τους ιθύνοντες των Ακαδημιών του. Έτσι, πρόσφατα (σ.σ. και με την σύσταση του νυν τεχνικού της Μαύρης Θύελλας Νίκου Κακαλέτρη με τον οποίο συνεργάσθηκε πέρυσι στην Εράνη και τον πίστεψε) ταξίδεψε στην Ολλανδία όλα πήγαν κατ’ ευχήν και ο πιτσιρικάς θα ζήσει εκτός απροόπτου από μικρός το όνειρο να αγωνιστεί στο εξωτερικό.

Μάλιστα, ο νυν μάνατζέρ του φρόντισε να του εξασφαλίσει, ότι θα συνεχίσει και τη σχολική του εκπαίδευση στη χώρα της τουλίπας. Ο Αντώνης Σταθόπουλος και ο πατέρας του μίλησαν στον ενωσιακό του τεχνικό Άγγελο Σκαφιδά για το άλμα του, και ο μικρός δήλωσε έτοιμος να ανταποκριθεί και να αρπάξει την ευκαιρία που του παρουσιάζεται.

«Δεν είναι εύκολο να αφήσεις τους φίλους σου και τη πόλη των Φιλιατρών, αλλά όταν σου δίνεται μια τέτοια ευκαιρία θεωρώ ότι πρέπει να την αρπάξεις. Γι’ αυτό θα προσπαθήσω να ανταποκριθώ. Πιστεύω στον εαυτό μου κι έχω πεποίθηση πως όλα θα πάνε καλά», λέει ο 15χρονος μέσος, ο οποίος θαυμάζει αρκετούς παίκτες όπως οι Τσάβι, Μέσι, και μέχρι πέρυσι που αγωνιζόταν στην ΑΕΚ και ο συμπατριώτης του Νίκος Λυμπερόπουλος.  Για τον ίδιο Εράνη είναι η ομάδα της καρδιάς του, καθώς εκεί έκανε τα πρώτα του βήματα και του δόθηκε η ευκαιρία που παρουσιάστηκε.


Πηγή : filiatra net