Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2013

ΣΕ ΖΕΣΤΟ ΚΛΙΜΑ Η ΣΥΚΣΕΨΗ ΚΟΛΛΙΑ-ΚΑΤΣΙΒΕΛΑ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ


ΣΥΣΚΕΨΗ με το Δήμαρχο Τριφυλίας πραγματοποίησε ο Διοικητής της 6ης Δ.Υ.Π.Ε κ. Κατσίβελας στην αίθουσα του Δ.Σ. Τριφυλίας προκειμένου να ενημερωθεί από κοντά για τα προβλήματα της περιοχής από την οποία κατάγεται, αλλά κυρίως για να αφουγκραστεί τις προτάσεις των αυτοδιοικητικών πάνω σε πολλά ζητήματα.
Η συνάντηση κινήθηκε σε ζεστό κλίμα όπου το θέμα του Νοσοκομείου κυριάρχησε κυρίως σε ότι αφορά το νομικό σκέλος της υπόθεσης, αλλά και την στελέχωση με ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό όπου ο κ. Κόλλιας εξήγησε ότι η τοπική κοινωνία "αλλά κυρίως ο Δήμος θα παρακολουθεί από κοντά την λειτουργία του και δεν πρόκειται να επιτρέψει σε καμία περίπτωση ενδεχόμενη υποβάθμιση με οποιοδήποτε τρόπο ή μορφή". 
Το θέμα επίσης που απασχόλησε τη σύσκεψη παρουσία του Προέδρου του Δ.Σ. κ. Μπασδάνη, του επικεφαλής της αντιπολίτευσης κ. Σωτηρόπουλου και συμβούλων ήταν η πλήρη συνεργασία με την 6η ΔΥΠΕ για τα θέματα υγείας αλλά και η ενημέρωση για τα καθημερινά προβλήματα που προκύπτουν λόγω της μείωσης των θεσμοθετημένων πόρων από την κεντρική εξουσία....

Πηγή : kyparissiotis