Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2013

"Δεν με απασχολούν οι εκλογές αλλά η καθημερινότητα του δημότη"

ΔΕΝ ενδιαφέρουν το Δήμαρχο Τριφυλίας οι εκλογές αλλά η καθημερινότητα του πολίτη, αποκάλυψε ο ίδιος στη τελευταία συνεδρίαση του Δ.Σ. με αφορμή την κριτική που δέχθηκε από...φιλικά πυρά της συμπολίτευσης κάνοντας αναφορά στις κινητοποιήσεις για τις υπηρεσίες.
Ο κ. Κόλλιας τόνισε μεταξύ άλλων την αγωνιστική διάθεση στο γραφείο του κ. Μαυραγάννη αναλύοντας το θέμα του λουκέτου των υπηρεσιών ΙΚΑ και ΔΟΥ σε Φιλιατρά και Γαργαλιάνοι ενώ δήλωσε ότι "χαίρομαι που σκούζουμε αλλά δεν καθησύχασα κανένα από τότε που έκλεισε η ΔΟΥ από τον περασμένο Οκτώβριο".
Σε ότι αφορά τον δημοτικό φωτισμό μίλησε για βλάβες λόγω των αθίγγανων δημιουργώντας μια ακόμα επιβάρυνση στην Δημοτική αρχή, ενώ για το λιμάνι Κυπαρισσίας στην δευτερολογία του εξήγησε ότι ο Δήμος στέκει μπροστά ώστε να γίνουν οι άμεσες παρεμβάσεις το επόμενο διάστημα.
Την αποψίλωση των υπηρεσιών παραδέχθηκε ότι "πληρώνουν οι Δημοτικές ενότητες όταν ο Δήμος στεγάζει σε διαθέσιμους χώρους τις υπηρεσίες που απαιτούνται για να καλυφθούν οι ανάγκες". Για τους δρόμους της Κυπαρισσίας επανέλαβε ότι η ιστορία των φρεατίων θα ολοκληρωθεί με την δημοπρασία να έχει πραγματοποιηθεί από τον Αύγουστο.
Με αφορμή τα σχόλια που δέχθηκε στο τέλος ξεκαθάρισε ότι "είναι ανάγκη να στρατευθούμε με όλες μας τις δυνάμεις, δεν με ενδιαφέρουν οι εκλογές, με ενδιαφέρει όμως η καθημερινότητα του δημότη να έχει καθαριότητα, φωτισμό και τις παροχές που δικαιούται" υποσχόμενος ότι η Δημοτική αρχή θα δρομολογήσει τις απαιτούμενες προτεραιότητες για το συλλογικό καλό του Δήμου.

Πηγή : kyparissiotis