Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2013

"Νέο Επιμελητήριο": Παραπληροφόρηση μελών από την σημερινή διοίκηση

Με μεγάλη μας έκπληξη διαπιστώνουμε την μεθοδευμένη προσπάθεια εκ μέρους της σημερινής διοίκησης του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας για την δημιουργία εντυπώσεων και παραπληροφόρησης των μελών μας.

Οι ιδιοι ακριβώς ανθρωποι που ειναι υπεύθυνοι για την αλλαγή των εδρών στο εξαγωγικό τμήμα και την απόκρυψη της πράξης αυτής απο του συνδυασμούς που συμμετείχαν στις προηγούμενες εκλογές επηρεάζοντας σαφώς το τελικό αποτέλεσμα και στερώντας την διοικηση απο το Νεο Επιμελητήριο, ειναι οι ιδιοι που σήμερα προσπαθούν να επηρεάσουν την δυναμική του συνδυασμού μας παραποιώντας και διαστρεβλώνοντας τα γεγονότα.

Θέλουμε να τους διαβεβαιώσουμε οτι θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας και δεν πτοούμεθα απο πιέσεις,τεχνάσματα η πρακτικές του παρελθόντος. Οπως και η κοινωνία ετσι και ο επαγγελματικός κόσμος εχει αναγκη απο αλλαγές και διαφάνεια παντού χωρίς το πέπλο που ευκολα απλωναν επί 15 χρόνια οι προηγούμενες διοικήσεις και συνεχίζει και η σημερινή. Η συνήθεια του να διοικείται το Επιμελητήριο χωρίς αντιπολίτευση ανήκει πλέον στο παρελθόν.

Στόχος μας η σοβαρή ανάδειξη των προβλημάτων των συναδέλφων μας επαγγελματιών που αντιμετωπίζουν μεγάλα προβλήματα μεσα σε αυτή την μεγάλη κρίση,η αναβαθμιση του θεσμού και η διαφάνεια που απαιτείται στην διαχείριση των χρημάτων των μελών μας και οχι στην σπατάλη.

Δεν μπορούμε να επιχορηγούμε αναποτελεσματικές δράσεις,φιέστες μέχρι και διαστημικά πρόγραμματα και να μην μειώνουμε επιτέλους τις συνδρομές χρεώνοντας με επιπλέον τέλη τα μέλη μας. Το Επιμελητήριο πρέπει να αλλάξει να γίνει ανταγωνιστικό και να παρέχει πραγματική βοήθεια στον επαγγελματικό κόσμο που υποφέρει. Διαψεύδουμε κατηγορηματικά τις κατηγορίες και δηλώνουμε οτι υπηρετούμε τον θεσμό με σεβασμό,με ανιδιοτέλεια και χωρίς προσωπικά συμφέροντα.

Ειμαστε αποφασισμένοι οτι θα διατηρήσουμε την ακεραιότητα μας αυτή μεχρι τις προσεχείς εκλογές δίνοντας απάντηση σε ολους αυτούς που νομίζουν οτι το Επιμελητήριο και ο θεσμός ειναι προσωπική τους υπόθεση. Η αλαζονεία και η κατάχρηση της θέσης των εκπροσώπων της Διοικούσας επιτροπής εχει ημερομηνία λήξης. Οι δημοκρατικές διαδικασίες και η ευκαιρία συμμετοχής σε νέους επαγγελματίες και οχι σε συνταξιούχους θα ειναι η προτεραιότητα μας.


Πηγή : filiatra news