Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2013

ΚΥΠΕΛΛΟ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ: ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ – ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ 0-6. Χτύπησε έξι φορές…

Ο ΑΟ Κυπαρισσίας… σκόρπισε με 6-0 τον Πανθουριακό στη Σπερχογεία και πήρε πανηγυρική πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου.

Στο 16′ ο Μαρασίν σέντραρε και ο Μητρόπουλος με πλασέ στη κίνηση πέτυχε το 0-1. Στο 41′ ο Σταματόπουλος έκανε τη βαθιά μπαλιά, ο Στρέπι κινήθηκε έξυπνα στην πλάτη της άμυνας και βρέθηκε μόνος απέναντι στον Παπατζίκη τον οποίο πλάσαρε για το 0-2. Στο 60′ ο Σούπουλι απέφυγε ωραία τον προσωπικό του αντίπαλο μέσα στην περιοχή και με διαγώνιο σουτ ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 0-3. Στο 65′ ο Μανδραπήλιας με διαγώνιο σουτ έκανε το 0-4, ενώ στο 75′ ο ίδιος παίκτης με σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής πέτυχε το 0-5. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Σούπουλι στο 85′ με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στο παιχνίδι, με σουτ μέσα από την περιοχή.

ΑΣ Πανθουριακός (Κώστας Καρλαύτης): Παπατζίκης, Μερκούρης, Καστριτσέας (25′ λ. τρ. Μπάλας), Γεωργαντάς (78′ Βουγιουκλής), Δουρούμης, Καρλαύτης, Σεφεράσι, Σταλιάς, Μουλιάτος, Σισμανίδης, Σπυρόπουλος (20′ λ. τρ. Παπαδημητρίου).

ΑΟ Κυπαρισσίας (Παναγιώτης Παναγόπουλος): Μπίζος, Ανδρουτσής, Γιαννόπουλος, Σταματόπουλος, Γαργαρώνης, Λυδιώτης, Σούπουλι, Ντιόπ (65′ Σιγέρης), Στρέπι, Μητρόπουλος (60′ Μανδραπήλιας), Μαρασίν (70′ Κωνσταντακόπουλος).

Διαιτητές: Μπλάνας, Σερεμέτης, Καστανάς.


Πηγή : kyparissiotis