Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2013

"Χρυσό" γκολ ο Φιλιατρινός Αντώνης Σταθόπουλος με την Εθνική Παίδων

Την πρόκριση στην επόμενη φάση της προκριματικής φάσης του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος 2014 πανηγυρίζει από το απόγευμα της Πέμπτης η Εθνική ομάδα Παίδων U17. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα στον δεύτερο αγώνα του για τον 6ο προκριματικό όμιλο που γίνεται στην Σερβία νίκησε με 1-0 την Ανδόρα και έφτασε στους έξι βαθμούς, όσους και η διοργανώτρια του τουρνουά.

Το "χρυσό" γκολ για την ομάδα του Μπάμπη Ζελενίτσα πέτυχε ο Φιλιατρινός Αντώνης Σταθόπουλος στο 79ο λεπτό της αναμέτρησης και ενώ είχε μπει στον αγωνιστικό χώρο ως αλλαγή στο 77'. Η Εθνική μας ήταν καλύτερη στο ματς έχοντας 16 τελικές προσπάθειες, ενώ η Ανδόρα μόλις μία. Στο άλλο ματς του 6ου προκριματικού ομίλου η διοργανώτρια Σερβία νίκησε εύκολα την Εσθονία με 4-1.

Ελλάδα: Ντούνης, Ξηρός, Μούχαλης, Μακροστέργιος, Πάτραλης, Β. Αγγελόπουλος, Δημητριάδης, Λάμπρου (67' Μανθάτης), Καράκουτης, Χαντζάρας (41' Τσέλιος), Παντεκίδης (77' Σταθόπουλος).

Ανδόρα: Σιλβέριο, Τεξέιρα, Γιοβέρα, Αλφάγια, Βιλαντότ, Σερβός, Βιγιαγκράσα, Γκονζάλες, Τιζόν (64' Φερνάντεζ), Ναζάρο (82' Γκραντβαγιέ), Αλαέζ (84' Πιχουάν).

Μετά το τέλος του αγώνα ο Ομοσπονδιακός τεχνικός Μπάμπης Ζελενίτσας δήλωσε: "Είχαμε την υπεροχή σε όλη τη διάρκεια του ματς και ειδικά στο β' ημίχρονο χάσαμε πολλές ευκαιρίες για γκολ. Πετύχαμε τον στόχο που είχαμε θέσει από την αρχή και θέλω να συγχαρώ τους παίκτες γιατί προσπάθησαν σκληρά σε ολόκληρο το διάστημα από την προετοιμασία έως σήμερα. Έχουμε το τελευταίο ματς με τη Σερβία, στο οποίο θέλουμε να παρουσιαστούμε ακόμη καλύτεροι. Μας μένει αρκετός καιρός έως τους επίσημους αγώνες της επόμενης φάσης για να δουλέψουμε πάνω στις αδυναμίες μας".

Επόμενος και τελευταίος αγώνας για την Εθνική Παίδων είναι την προσεχή Κυριακή (6/10, 16.30) με αντίπαλο την Σερβία πάλι στο γήπεδο της Όμπιλιτς.

Βαθμολογία του ομίλου:

1. Σερβία 6
2. Ελλάδα 6
3. Εσθονία 0
4. Ανδόρα 0

Στην επόμενη φάση της διοργάνωσης προκρίνονται οι δύο πρώτες ομάδες της βαθμολογίας κάθε ομίλου και η καλύτερη τρίτη των συνολικά 13 ομίλων.

sport24


Πηγή : filiatra net