Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013

Εξέδωσε και ανακοίνωση εναντίον της Εράνης ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Καλαμάτας

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ VIDEO ΤΟΥ ΦΙΛΙΑΤΡΑ NEWS ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΣΤΟΝ ΔΙΑΙΤΗΤΗ.

Ανακοίνωση για τα όσα συνέβησαν στον χθεσινό αγώνα Κυπέλλου ανάμεσα στην Εράνη και τον Ολυμπιακό Καλαμάτας εξέδωσε ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Ηλίας Παπακωνσταντίνου, ο οποίος κατηγορεί την Εράνη για εκβιασμό, βίαια σπρωξίματα, κλωτσιές χαμηλά στα πόδια, τραβώντας τον από τη φανέλα του, κλπ κλπ του διαιτητή Κώστα Ψηλοπαναγιώτη. Οι "Αγιοι" της Καλαμάτας όμως δεν είπαν όμως και τα δικά τους με τα όσα έσυραν στον Κώστα Ψηλοπαναγιώτη μετά το τέλος του αγώνα. Τα οποία φυσικά και κατέγραψε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ η κάμερα του Φιλιατρά News.

Μπορεί ο Διαιτητής να έλαβε λάθος απόφαση υποδεικνύοντας ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ Πέναλτι (το παραδέχεται και ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Καλαμάτας). Ο βοηθός του όμως που είχε καλύτερη οπτική από τον διαιτητή και είχε ΣΩΣΤΟΤΑΤΗ ΑΠΟΨΗ για την φάση δεν έπρεπε να την αναφέρει στον Ψηλοπαναγιώτη ότι έκανε λάθος εκτίμηση της φάσης σφυρίζοντας πέναλτι?? Δεν έπρεπε να διαμαρτυρηθούν οι της Εράνης για την άδικη απόφαση του Ψηλοπαναγιώτη;

Αλλα απ ότι φαίνεται, οι Κύριοι και για την ακρίβεια ο Κύριος του Ολυμπιακού Καλαμάτας Καλαμάτας ξέχασε τα όσα είπαν οι παίκτες του αλλά και παράγοντες του στον Κώστα Ψηλοπαναγιώτη μετά το τέλος του αγώνα. Πράγμα το οποίο η εικόνα είναι αδιάψευστος μάρτυρας. Διαβάστε την ανακοίνωση που εξέδωσε ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Καλαμάτας και καμαρώστε σε video τους "Αγιους" της Καλαμάτας.

Κύριοι

Τα όσα συνέβησαν χθές το απόγευμα στα Φιλιατρά στον αγώνα κυπέλλου μεταξύ της ομάδας μου και της Εράνης Φιλιατρών , αποτελούν αν μη τι άλλο καταφανέστατη δυσφήμιση του αθλήματος και πρέπει να επιληφθεί η πειθαρχική επιτροπή της διοργανώτριας αρχής. Στα γεγονότα που θα παραθέσω κάτωθι υπήρξα αυτόπτης και αυτήκοος μάρτυρας και δεν αποτελούν προϊόν μεταφοράς .Το παιχνίδι βρισκόταν περίπου στο 70’ λεπτό, το σκορ στο 1-1 και ο διαιτητής σε μια φάση μέσα στην περιοχή των γηπεδούχων με τον ποδοσφαιριστή μας Θεοδωρόπουλο σφυρίζει πέναλτι υπέρ της ομάδα μου.

Δεν θα σταθώ καθόλου στην ουσία της φάσης καθώς πέναλτι δεν υπήρχε αλλά στα όσα συνέβησαν από εκεί και μετά. Άνθρωποι από τον πάγκο των γηπεδούχων πετάχτηκαν έξω και όρμησαν στην κυριολεξία στον διαιτητή ( αυτά συνέβαιναν μπροστά από τον πάγκο της ομάδας μου σε απόσταση μερικών μέτρων ) καθώς και αρκετοί ποδοσφαιριστές τους. Ο διαιτητής σύρθηκε στην κυριολεξία μέχρι τη γραμμή του πλαγίου άουτ δεχόμενος βίαια σπρωξίματα και κλωτσιές χαμηλά στα πόδια , τραβώντας τον στην κυριολεξία από τη φανέλα του στο ύψος του λαιμού του έλεγαν συνεχώς «πάρτο πίσω τώρα το πέναλτι αλλιώς δεν θα φύγεις από εδώ».

Ο διαιτητής δεχόμενος όλη αυτή την πίεση κάλεσε και τους επόπτες στη μέση του γηπέδου, νομίζοντας όλοι πως θα σφυρίξει διακοπή του αγώνα. Εκείνος όμως αφού αρχικά κινήθηκε προς τα αποδυτήρια ξαναγύρισε πίσω στο σημείο που είχε υποδειχτεί αρχικά η παράβαση και έδειξε ελεύθερο υπέρ των γηπεδούχων, αλλάζοντας την αρχική του απόφαση. Ο διαιτητής λοιπόν εκβιάστηκε να αλλάξει την απόφαση του και αυτό είναι το δυστύχημα, βεβαίως και έχει το δικαίωμα να κάνει λάθος και να αλλάξει απόφαση όχι όμως αυτό να είναι αποτέλεσμα αυτοδικίας και ωμού εκβιασμού. Θα έπρεπε λοιπόν αφού ήθελε να αλλάξει την απόφαση του να το κάνει αλλά από την άλλη να τιμωρήσει του ποδοσφαιριστές των γηπεδούχων με κόκκινη κάρτα για την συμπεριφορά τους σε βάρος του καθώς και να καταγράψει στο φύλλο αγώνος τα επεισόδια σε βάρος του από ανθρώπους των γηπεδούχων.

Καμία όμως κάρτα δεν δόθηκε και τίποτα δεν αναφέρεται στο φύλλο αγώνα για μια διακοπή πάνω από δέκα λεπτά για την οποία σημειωτέον κράτησε τρεισήμισι λεπτά καθυστέρηση. Το κερασάκι στην τούρτα ήταν ο επόπτης που βρισκόταν στην πλευρά της εξέδρας του γηπέδου , ο οποίος στα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού άφησε δυο περιπτώσεις της γηπεδούχου από φανερή θέση οφσάιντ ενώ στο δεύτερο ημίχρονο σταμάτησε δυο τετ α τετ της ομάδας μου σαν οφσάιντ.

Σημειωτέον ο συγκεκριμένος επόπτης δεν έπρεπε να οριστεί για το παιχνίδι λόγω εντοπιότητας. Κύριοι της διοργανώτριας καταλαβαίνετε ότι τα συγκεκριμένα γεγονότα μπορούν να αποτελέσουν οδηγό για κάποιους που θα πιστέψουν πως σε ανάλογες περιπτώσεις με την αυτοδικία θα αλλάξουν αποφάσεις και θα βρουν το δίκιο τους. Μην αφήσετε το ποδόσφαιρο και τους αγώνες να διεξάγονται με κανόνες της ζούγκλας, τα φαινόμενα αυτοδικίας πρέπει να σταματήσουν πριν να είναι αργά γιατί μετά θα θεωρηθείτε ηθικοί αυτουργοί αυτών που θα ακολουθήσουν.

Σας είχα επισημάνει και στη γενική συνέλευση της ΕΠΣΜ πως θα πρέπει οι διαιτητές να καταγράφουν στο φύλλο αγώνα τα γεγονότα , όσο δεν γίνεται αυτό ο καθένας θα κάνει ότι θέλει. Εύχομαι στην ομάδα της Εράνης καλή συνέχεια στο θεσμό του Κυπέλλου και καλή αρχή στο πρωτάθλημα.

Υ.Γ. Για μια ακόμη φορά σας καλώ να δημοσιοποιήσετε της έκθεση του παρατηρητή αγώνα, παρακαλώ πολύ αυτή τη φορά να το κάνετε γιατί θα είναι μόνο προς όφελος του ποδοσφαίρου.

Με εκτίμηση

Ηλίας Παπακωνσταντίνου
Πρόεδρος Ολυμπιακός Καλαμάτας

Και τώρα το Video

Η επιστολή είναι από το taklin.gr


Πηγή : filiatra news