Πέμπτη 6 Ιουνίου 2013

Καλαμάτα - "Φίλοι της φωτογραφίας"

ΜΙΑ ΝΕΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ

Είμαστε μια νέα φωτογραφική ομάδα που δημιουργήθηκε φέτος το καλοκαίρι από δύο φίλους ερασιτέχνες φωτογράφους, με σκοπό να μάθουν τα μυστικά της φωτογραφίας σε όλους όσους αγαπούν αυτό το αντικείμενο, μέσα από ΔΩΡΕΑΝ μαθήματα. Ο αρχικός σχεδιασμός ήταν το ξεκίνημα μιας ομάδας φωτογραφίας στο Κέντρο Νέων Καλαμάτας και παρά τη θετική ανταπόκριση από τους υπευθύνους, δεν κατέστη δυνατή η υλοποίηση της ιδέας λόγω των πολλών ομάδων που δραστηριοποιούνται εκεί.

Έτσι, ο ένας εκ των δύο φίλων, με δική του πρωτοβουλία και με τη βοήθεια και του άλλου φίλου, δημιούργησε μέσα από το φέισμπουκ την ομάδα μας, η οποία προσφέρει ΔΩΡΕΑΝ μαθήματα φωτογραφίας σε όλους όσους αγαπούν αυτό το αντικείμενο και θέλουν να μάθουν μερικά πράγματα. Εμείς δεν είμαστε σωματείο. Είμαστε μια άτυπη ομάδα, που σημαίνει ότι δεν έχουμε καταστατικό, δεν έχουμε Διοικητικό Συμβούλιο, δεν έχουμε συνδρομές.


Ακολουθούμε τον τρόπο λειτουργίας των ομάδων του Κέντρου Νέων Καλαμάτας, που τα πάντα είναι δωρεάν για όλους και φυσικά συνεργαζόμαστε με αυτό.

Τα μαθήματα της ομάδας μας γίνονται στο βαγόνι του ΣΠΟΚ ΕΥΚΛΗΣ στο πάρκο του ΟΣΕ (δίπλα στο αναψυκτήριο). Μέσα στο πρόγραμμα των δραστηριοτήτων της ομάδας, περιλαμβάνονται τα ΔΩΡΕΑΝ μαθήματα φωτογραφίας, διάφορες εξορμήσεις σε περιοχές της Μεσσηνίας και διάφορες εκδρομές για να γίνεται καλύτερα η πρακτική εξάσκηση, διαλέξεις από επαγγελματίες φωτογράφους της πόλης μας, διάφορες προβολές, έκθεση φωτογραφίας των μελών, συμμετοχή σε εκδηλώσεις του Δήμου Καλαμάτας (αναπαράσταση απελευθέρωσης Καλαμάτας στις 23 Μαρτίου κλπ) κ.α.

Θα χαρούμε πολύ να έρθουν περισσότεροι φίλοι της φωτογραφίας στην ομάδα μας και να γίνουμε μια απ’ τις καλύτερες φωτογραφικές ομάδες στην Ελλάδα. Για να προωθήσουμε περισσότερο την ομάδα μας, έχουμε φτιάξει ιμέιλ, ιστοσελίδα και μπλογκ, έτσι ώστε ο κόσμος να μπορεί να βλέπει τη δουλειά μας. Είμαστε στη διάθεση παντός ενδιαφερομένου που θέλει να έρθει στην παρέα μας.


Για περισσότερες πληροφορίες, τα στοιχεία επικοινωνίας μας είναι τα παρακάτω:

Φωτογραφική ομάδα (άτυπη)
ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
Δημοτικό Πάρκο Σιδηροδρόμων, Βαγόνι Νο12, 24100 Καλαμάτα
Τηλ.: 6978707054
Email: filoi.tis.fotografias@gmail.com
Web: http://filoi-tis-fotografias.webnode.gr
Blog: http://filoi-tis-fotografias.blogspot.com
Facebook: ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ (ΚΑΛΑΜΑΤΑ)


Πηγή : news messinia