Πέμπτη 25 Απριλίου 2013

Δήμος Τριφυλίας υπόθεση…Νατούρα 2000 και ένα σχέδιο ανάπτυξης για…πολλές κλωτσιές

Όχι δες τε το και πέστε μου. Και υπ’ όψη σας είναι …νομιμότατο. Δείτε την κατάτμηση και για παράδειγμα την πρόσοψη του 5.


Να αρχίσω την παρουσίαση του χθεσινού συμβουλίου με 1-2 βιντεάκια, γιατί έχει πάει 5 η ώρα και …καταλαβαίνετε. Απλά για να πάρετε κάποια μικρή γεύση, εν όψει και της σημερινής σύσκεψης των υπηρεσιακών παραγόντων. Προσωπικά είμαι υπέρ των επενδύσεων, αν αυτές είναι επενδύσεις και όχι …αρπαχτές. Ξεκινάω με την εκπρόσωπο του Αρχέλων -που δεν μπόρεσα να καταλάβω τι πρότεινε- και θα συνεχίσω με διάφορους εκπροσώπους και φυσικά τους …κυβερνήτες μας.

Ξημέρωσε με το καλό και αν απολαύσατε την εκπρόσωπο του Αρχέλων, δείτε και την σαφή απάντηση που …δεν έδωσε, περί της επένδυσης. (Περίμενα ένα …βροντερό όχι και η κυρία μίλησε γενικά και αόριστα). Συνεχίζω με άλλους εκπρόσωπους και …βγάλτε άκρη αν …μπορείτε. Ναι από το τέλος ξεκίνησα, κατά την …προσφιλή μου μέθοδο και θα πάω και στα προηγούμενα.

Συνεχίζω, οι μηχανικοί μας, δια του προέδρου τους, κατά της …εμπορικής δραστηριότητας. Αυτός μας έδειξε και το σχεδιάγραμμα.

Απολαύστε την εκπρόσωπο των τριτέκνων και την δευτερολογία Κουκούμη, Δράκου, Πετρόπουλου, Σαμπαζιώτη και Ζαχαρία Κανελόπουλο, που …ομαδόν είπαν όχι σε αυτή την ανάπτυξη.

…υπομονή; πια υπομονή; η δικιά μου εξαντλήθηκε, πάω για …ξελαμπικάρισμα και το βραδάκι τα ξαναλέμε. Μένουν …δύο βιντεάκια και το φωτογραφικό μας υλικό.


Πηγή : kopanaki news