Πέμπτη 25 Απριλίου 2013

Απόψε παγκόσμιο φεστιβάλ στην Καλαμάτα με τις καλύτερες ταινίες μικρού μήκους

Για την τελευταία προβολή της χειμερινής σεζόν, η Νέα Κινηματογραφική Λέσχη Καλαμάτας φέρνει στην πόλη το Φεστιβάλ Future Shorts, ένα παγκόσμιο φεστιβάλ με τις καλύτερες πιο πρόσφατες ταινίες μικρού μήκους, που παρουσιάζεται ταυτόχρονα σε 285 πόλεις σε όλον τον πλανήτη.

Μαζί θα προβληθεί η ταινία μικρού μήκους CHOICE από το 2ο ΕΠΑΛ Καλαμάτας. (Συμμετοχή στον 3ο Πανελλήνιο σχολικό διαγωνισμό "Ένας πλανήτης, μία ευκαιρία")

Φτιαγμένο από τους δημιουργούς του Secret Cinema που σπάει ταμεία στο Λονδίνο, το φεστιβάλ Future Shorts είναι ένα πρόγραμμα με τις καλύτερες ταινίες μικρού μήκους από όλον τον κόσμο. Οι ταινίες του Φεστιβάλ έχουν κατοχυρώσει διεθνείς διακρίσεις, όπως το Μεγάλο Βραβείο της Κριτικής Επιτροπής στο Φεστιβάλ Sundance 2012, Βραβείο Κριτικής Επιτροπής στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Woodstock, Βραβείο Καλύτερης Ταινίας στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Primavera, καθώς και το Βραβείο Κοινού στο Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους της Πράγας.

Μετά την προβολή των ταινιών, θα ακολουθήσει πάρτυ για το κλείσιμο της χειμερινής σεζόν με κινηματογραφικές μουσικές και κεράσματα.

Future Shorts --ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ POP-UP ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ [2013] Διάρκεια: 90’

Χώρος Προβολής – Κεντρική Σκηνή ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Καλαμάτας
Ώρα Προβολής -- 21:15
Είσοδος -- 4 ευρώ
Είσοδος ελεύθερη -- Για νέους κάτω των 18 ετών


Πηγή : tharros news