Τετάρτη 24 Απριλίου 2013

Παραπέμπουν σε πειθαρχική Επιτροπή Μέλη της ΝΟΔΕ Μεσσηνίας με το ερώτημα της διαγραφής

Το τελευταίο διάστημα παρακολουθούμε πολιτικές συμπεριφορές μελών του κόμματος μας, οι οποίες δεν συνάδουν ούτε με τις αξίες, ούτε με τις αρχές της παράταξης μας.

Θα περιμέναμε τουλάχιστον να επιδείξουν τη στοιχειώδη ευθιξία και να ζητήσουν τη διαγραφή τους από μέλη του κόμματος μας, όλοι αυτοί που όψιμα διαπίστωσαν ότι δεν «καλύπτονται» πολιτικά από τη Ν.Δ.

Αντί αυτού, προκαλούν με τη στάση τους όλους εμάς τους Νεοδημοκράτες και όχι μόνο, οι οποίοι έχουμε συνταχθεί στον αγώνα του Προέδρου μας, του Μεσσήνιου Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, για να σηκωθεί η Πατρίδας μας ξανά στα πόδια της. Γνωρίζουμε όμως καλά, τόσο την πορεία τους όσο και τα «προνόμια» που κατείχαν και κατέχουν όλα τα χρόνια που αποτελούσαν μέλη της παράταξης μας.

Η ανοχή μας όμως τελείωσε. Στη Νέα Δημοκρατία δεν χωρούν πολιτικοί καιροσκόποι. Παραπέμπονται στην πειθαρχική επιτροπή του κόμματος μας, με το αίτημα της διαγραφής τους από το μητρώο μελών της Νομαρχιακής μας Οργάνωσης, οι Ανδρουτσόπουλος Ιωάννης, Λιακουνάκου Βενετία και Μπάκας Ιωάννης.

Περικλής Μαντάς
Πρόεδρος
ΝΟ.Δ.Ε. Μεσσηνίας


Πηγή : filiatra news