Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2012

"ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΛΕΜΟΥ"…


«Ήρθε η ώρα του Τατούλη», θα μπορούσε να είναι ο τίτλος άρθρου του Αντιπεριφερειάρχη Απόστολου Παπαφωτίου, που απεστάλη σε όλα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης της Πελοποννήσου και όχι μόνο.
  Ο Απόστολος Παπαφωτίου αφού κάνει σκληρή κριτική στο παρηκμασμένο πολιτικό σύστημα, διαπιστώνει «κατάσταση πολέμου» όσο αφορά την «κατάσταση της πατρίδος», και σημειώνειχωρίς να κατονομάζει κανένα ότι χρειάζονται «πολιτικοί οι οποίοι αγαπούν την χώρα τους, οι οποίοι συνομιλούν με το λαό έντιμα και καθαρά».
 Πιο συγκεκριμένα, υπογραμμίζει, μεταξύ άλλων, καταλήγοντας ότι:

«Χρειάζονται άνθρωποι απλοί, νοικοκυραίοι στην αντίληψη, με παραδόσεις και αξίες. Χρειάζονται πολιτικοί οι οποίοι αγαπούν την χώρα τους, οι οποίοι συνομιλούν με το λαό έντιμα και καθαρά.

Πολιτικοί οι οποίοι μπορούν να εμπνεύσουν το λαό, να τον κάνουν να πιστέψει στις μεγάλες ικανότητες πού έχει και στις δυνατότητες πού προσφέρει η πατρίδα μας.

Πολιτικοί οι οποίοι διαθέτουν προσόντα, πυγμή, ανθρωπιά, εργατικότητα και ήθος. Πολιτικοί όχι προικολήπτες της εξουσίας, αλλά εργάτες του λαού και της κοινωνίας. Και υπάρχουν πολλοί από αυτούς. Είναι οι υγιείς δυνάμεις, οι πατριωτικές δυνάμεις που τόσο χρόνια φρόντιζαν οι κομματικοί μηχανισμοί, τα σταλινικού τύπου ελληνικά κόμματα, τα συμφέροντα, οι μόνιμοι επικαρπωτές της κρατικής εξουσίας να τις συκοφαντούν, να τις κρατούν μακριά και να τις αποκλείουν.

Πηγή : radio936