Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2012

Σοβαρό πρόβλημα με τα δρομολόγια ΚΤΕΛ στη Δυτική Μάνη


Σοβαρότατο πρόβλημα  έχει προκαλέσει στους κατοίκους του Δήμου Δυτικής Μάνης η απόφαση -τον περασμένο μήνα- του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Νομού Μεσσηνίας να διακόψει βραδινά δρομολόγια από και προς διάφορες περιοχές του δήμου, ακόμα και στην Παλιόχωρα.
Αυτό τόνισε χθες ο δήμαρχος Δημήτρης Γιαννημάρας, λέγοντας ότι για το ζήτημα αυτό επικρατεί αγανάκτηση στους κατοίκους, οι οποίοι πλέον δεν εξυπηρετούνται -ιδίως μαθητές και σπουδαστές που το βράδυ αδυνατούν να επιστρέψουν από την Καλαμάτα στα σπίτια τους.
Ο δήμαρχος πρόσθεσε ότι έχει ήδη απευθύνει έγγραφη διαμαρτυρία, τόσο προς τη διοίκηση του υπεραστικού ΚΤΕΛ Μεσσηνίας, όσο και προς τον αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας Παναγιώτη Αλευρά.
Η διακοπή των δρομολογίων, σημείωσε χαρακτηριστικά ο Δ. Γιαννημάρας, «δεν επιτρέπει σε μαθητές, φοιτητές αλλά και πολίτες, να επιστρέψουν στο σπίτι τους -μετά από τα φροντιστήριά τους, τη φοίτησή τους ή την εργασία τους-, με δημόσιο μεταφορικό μέσο, αλλά θα πρέπει να διαθέτουν ιδιωτικό μέσο ή θα υποχρεωθούν σε αναζήτηση ενοικίασης κατοικίας για διαμονή στην Καλαμάτα».

Πηγή : eleftheriaonline