Σάββατο 31 Αυγούστου 2013

Ο Βιολογικός Κυπαρισσίας και οι δηλώσεις κατά την παραλαβή του...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΕΙΧΕ ΔΗΛΩΣΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΤΟΥ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ....

"Σήμερα κάνουμε τη διοικητική παραλαβή του Βιολογικού Καθαρισμού της Κυπαρισσίας. Δηλαδή, ουσιαστικά μπαίνουμε στην επίσημη λειτουργία του Βιολογικού, ο οποίος βέβαια όλο αυτό το διάστημα λειτουργούσε δοκιμαστικά και έχει περάσει τις εξετάσεις του! Όπως είδατε και όπως όλοι έχουν αντιληφθεί, είναι ένας από τους πλέον σύγχρονους Βιολογικούς που υπάρχουνε, είναι όλα τα συστήματά του κλειστά και ηλεκτρονικά ελεγχόμενα. Έχει δε και αυτό έχει μεγάλη αξίαδυνατότητα διεύρυνσης, γι' αυτό και είχαμε πει και στο δημοτικό συμβούλιο ότι θα εξετάσουμε σιγά - σιγά τη διεύρυνση του δικτύου στο Καλό Νερό και αλλού.

Εγώ θέλω να ευχαριστήσω και να συγχαρώ όσους δουλέψανε για να έχουμε αυτό το πολύ θετικό αποτέλεσμα. Η νέα δημοτική Αρχή στα δυόμιση χρόνια παρουσίας της έδωσε και αυτή τον καλύτερό της εαυτό ώστε να μη συναντήσει εμπόδια γραφειοκρατικά ή οικονομικά το έργο και είμαστε υπερήφανοι που το παραλαμβάνουμε. Έχουμε πει ότι ο Βιολογικό Καθαρισμός θα παραδοθεί στη ΔΕΥΑΚΥ ώστε να ενταχθεί στο γενικότερο σύστημα της ύδρευσης και αποχέτευσης της περιοχής."


Πηγή : kyparissiotis