Τετάρτη 28 Αυγούστου 2013

Γέμισε μελωδίες από την φιλαρμονική η κεντρική πλατεία της Κυπαρισσίας

ΓΕΜΑΤΗ μελωδία και μουσική ήταν η εκδήλωση που πραγματοποίησε η Φιλαρμονική Κυπαρισσίας στην κεντρική πλατεία της πόλης παρουσία εκατοντάδων θεατών ολοκληρώνοντας το καλοκαίρι παρουσία του αρχιμουσικού Κώστα Κτενά.

Ο αρμόδιος σύμβουλος σε θέματα Παιδείας κ. Γιάννης Μερκούρης αναφέρθηκε στους δωρητές και ευεργέτες της Φιλραμονικής πυο στεγάζεται στο κτίριο του Δημοτικού μεγάρου, υποσχόμενος ότι θα γίνει ειδική εκδήλωση παρουσία όλων των φορέων προς τιμή τους. Σήμερα αριθμεί 80 ενεργά μέλη όπως τον Γιώργο Μαντζούνη ενώ από τον Οκτώβριο θα λειτουργήσει παιδική χορωδία ενώ η δημιουριγκή ενασχόληση με την μουσική παρέχεται δωρεάν από το Δήμο.

Μάλιστα τόνισε ότι σήμερα παιδιά ανέδειξαν το ταλέντο τους σπουδάζοντας το αντικείμενο με την χορηγία της Φιλαρμονικής ενώ ευχαρίστησε τα παιδιά που ζωντανεύουν το μουσικό σύνολο. Τα μέλη της Φιλαρμονικής ορχήστρας ερμήνευσαν έργα των Χατζηδάκη, Θεοδωράκη, Μαρκόπουλου αλλά και γνωστές δημιουργίες παρουσία του Δημάρχου Τριφυλίας, δημοτικών συμβούλων και πλήθος κόσμου που απόλαυσε την συναυλία η οποία κατά γενική ομολογία είχε να πραγματοποιηθεί σε αυτό το χώρο για αρκετά χρόνια..


Πηγή : kyparissiotis