Τρίτη 27 Αυγούστου 2013

Καταγγελία για την παραλία της Γιάλοβας

Αγαπητοί φίλοι

Δεν γνωρίζω εάν δημοσιεύσετε την καταγγελία μου αλλά είμαι υποχρεωμένος να ενημερώσω τους αναγνώστες σας για μία κατάφωρη αδικία που γίνεται το τελευταίο διάστημα στην παραλία της Γιάλοβας. Συγκεκριμμένα υπάρχει έκταση ΤΡΙΩΝ στρεμμάτων στην παραλία της Γιάλοβας που ανήκει σε στέλεχος της δημαρχιακής αρχής του δήμου Πύλου – Νέστορος την οποία εκμεταλεύεται έναντι ορισμένου τιμήματος πρός το δήμο.

Έως εδώ όλα καλά.
Πάμε τώρα στο παράδοξο.

Στην παραλία της Χρυσής Ακτής ο ίδιος δήμος έδωσε άδεια για καντίνα με παραπλήσιο μίσθωμα για έκταση πλάζ πολύ μα πολύ μικρότερη πρός εκμετάλευση . Αλλά εδώ αρχίζουν τα δύσκολα για τον (άτυχο ) δικαιούχο της Καντίνας . Οι υπηρεσίες του δήμου με διάφορα προσκόμματα (άσχετα εάν οι ίδιοι έχουν δώσει τις σχετικές άδειες ) στην ουσία προσπαθούν να κλείσουν ΕΔΩ και ΤΩΡΑ την συγκεκριμμένη καντίνα .

Άραγε μήπως η δημοτική αρχή του δήμου Πύλου – Νέστορος στην συγκεκριμμένη περίπτωση λειτουργεί με δύο μέτρα και δύο σταθμά . Μήπως με το τελείωμα της τουριστικής σεζόν πρέπει να «φύγει » κάποιος από την μέση διότι η «πελατεία » αρχίζει και αραιώνει και να επιβιώσει έως το τέλος της σεζόν ο «ισχυρός » . Νομίζουμε ότι ο δήμαρχος Πύλου –Νέστορος οφείλει να πάρει θέση στην κατάφωρη αυτή αδικία που βρίσκεται εν εξελίξει.

Ευχαριστώ για την Φιλοξενία

Πυλιώτης


Πηγή : pylos news