Σάββατο 29 Ιουνίου 2013

Μεσσηνία: Έκαψαν κλεμμένο αυτοκίνητο που προκάλεσε τροχαίο!

Μια περίεργη υπόθεση, με ένα κλεμμένο αυτοκίνητο που προκάλεσε τροχαίο ατύχημα, εγκατέλειψε το σημείο και μετά βρέθηκε καμένο, απασχολεί από το απόγευμα της Τετάρτης την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας.

Ειδικότερα, αυτοκίνητο μάρκας Volvo τράκαρε το απόγευμα της Τετάρτης στην οδό Ναυαρίνου με αυτοκίνητο που οδηγούσε κοπέλα, με αποτέλεσμα αυτή να τραυματιστεί ελαφρά. Στο Volvo επέβαινε μόνο ο οδηγός και αμέσως μετά το τροχαίο εγκατέλειψε το σημείο και εξαφανίσθηκε.

Από τα στοιχεία που κατάφεραν να συγκρατήσουν, όσοι είδαν το τροχαίο, η Αστυνομία διαπίστωσε πως πρόκειται για αυτοκίνητο που έχει υπεξαιρεθεί το 2011 από εταιρεία ενοικίασης στην Αθήνα με τη διαδικασία του leasing. Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν ότι το συγκεκριμένο αυτοκίνητο αναζητούσε η Αστυνομία, καθώς έχει εμπλακεί και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.

Η ιστορία έγινε ακόμα πιο περίεργη χθες τα ξημερώματα, όταν η Πυροσβεστική ειδοποιήθηκε για φωτιά στην περιοχή Αγριώματα Καλαμάτας. Εκεί, βρήκε να καίγεται το συγκεκριμένο αυτοκίνητο, καθώς φαίνεται ότι ο δράστης ήθελε να εξαφανίσει τα ίχνη του, ίσως κι άλλα πειστήρια.

Η Πυροσβεστική έσβησε την πυρκαγιά, ενώ η Ασφάλεια πήρε το αυτοκίνητο στις εγκαταστάσεις της Αστυνομικής Διεύθυνσης για περαιτέρω έρευνα.


Πηγή : tharros news