Τρίτη 25 Ιουνίου 2013

Κυπαρισσία: Εθελοντική Αιμοδοσία από τον Σύλλογο Υπαλλήλων Π.Ε. Μεσσηνίας

Συναδέλφισες και Συνάδελφοι,

Χρόνο με το χρόνο οι ανάγκες της χώρας μας σε αίμα αυξάνονται. Όλο και περισσότεροι συνάνθρωποι μας έχουν ανάγκη από τη δική μας εθελοντική προσφορά για να μπορέσουν να κερδίσουν τη μάχη για τη ζωή.

Ανάμεσά τους τραυματίες, ασθενείς με αιματολογικά και ογκολογικά προβλήματα, έγκυες με επιπλοκές κατά τον τοκετό και πάσχοντες από Θαλασσαιμία (Μεσογειακή Αναιμία).

Για το σκοπό αυτό ο Σύλλογος Υπαλλήλων Περιφερειακής Ενότητας Μεσσηνίας με την συνεργασία και την υποστήριξη της Υπηρεσίας Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Καλαμάτας, θα πραγματοποιήσει εθελοντική αιμοδοσία την Παρασκευή 28 Ιουνίου 2013 από τις 10:00 πμ έως και τις 14.00 μμ στην αίθουσα Παναγιώτης Φωτέας.

Είναι χρέος όλων μας να συνειδητοποιήσουμε την σημασία αυτής της προσφοράς. Θα πρέπει λοιπόν να γνωρίζει ο καθένας ότι η βοήθειά του επιστρέφει σ' αυτόν, την οικογένειά του και τους φίλους του. Η προσφορά αίματος είναι Πολιτισμός και Αλληλεγγύη. Είναι Ανθρωπιά και η παρουσία όσο το δυνατόν περισσότερων συναδέλφων είναι απαραίτητη σ’ αυτή την κορυφαία πράξη.

«Δραστηριοποιείστε τον εαυτό σας σαν εθελοντή αιμοδότη,
δεν κοστίζει τίποτα … αξίζει όμως πολλά!!!»


Πηγή : filiatra net