Τετάρτη 26 Ιουνίου 2013

Συναυλία της Φιλαρμονικής για το Κέντρο Στήριξης Καλαμάτας των Παιδικών Χωριών SOS

ΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΧΡΥΣΑΛΙΦΟΥΡΦΟΥΡΟ

Δύο καταξιωμένοι οργανισμοί, η Δημοτική Φιλαρμονική Καλαμάτας και το Κέντρο Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας Καλαμάτας των Παιδικών Χωριών SOS, συμπράττουν απόψε, ώστε, με τη βοήθεια του κόσμου, να συνεχιστεί η μεγάλη προσφορά του Κέντρου Στήριξης…

Στις εννέα το βράδυ, στο Πνευματικό Κέντρο, η Φιλαρμονική θα δώσει συναυλία με αγαπημένα τραγούδια και μελωδίες. Όλα τα έσοδα θα διατεθούν στο Κέντρο Στήριξης, το οποίο αυτή την περίοδο βοηθάει 80 οικογένειες και περίπου 250 παιδιά της περιοχής!

Για την αποψινή συναυλία παραχώρησαν συνέντευξη Τύπου ο πρόεδρος της Φιλαρμονικής, Αργύρης Κουδούνης, ο μαέστρος Κώστας Νικολέας και η εκπρόσωπος του Κέντρου Στήριξης, Αλεξάνδρα Κανελλοπούλου. Ο κ. Κουδούνης κάλεσε τον κόσμο στη συναυλία για την υποστήριξη του ανεκτίμητου έργου του Κέντρου Στήριξης, ο κ. Νικολέας επεσήμανε ότι στη συναυλία θα παιχτούν κλασικές μελωδίες (Λοΐζος, Μαρκόπουλος, Πολύζος κ.ά) και κομμάτια της Λιλιπούπολης, ενώ η κ. Κανελλοπούλου αναφέρθηκε στην προσφορά του Κέντρου Στήριξης την ολοένα και αυξανόμενη αναγκαιότητά του όσο η κρίση βαθαίνει.

Σημειώνεται ότι το εισιτήριο της συναυλίας είναι 5 ευρώ.

Στ.Μ.


Πηγή : kalamata journal