Τρίτη 26 Μαρτίου 2013

Στην Ά τοπική 3 Μεσσηνιακές ομάδες-Παραμένει Γ τοπική το Καλονερό μετά από παιχνίδι παρωδία

Ο πρωτοπόρος στην Α΄Μεσσηνίας, Μεσσηνιακός επικράτησε στην κυριακάτικη 24/3 στο 90+ της αναμέτρησης επί της Α.Ε. Αβίας με σκορ 1-2 στο αθλητικό κέντρο του Κορδία παρουσία του προέδρου του Σταύρου Παπαδόπουλου που αποχώρησε απογοητευμένος μαζί με τους συνεργάτες του.

ΕΠΕΣΑΝ ΦΙΛΙΑΤΡΑ-ΜΕΣΣΗΝΗ-ΜΕΛΙΓΑΛΑΣ…

Στην Α΄ Μεσσηνίας, μετά σημερινό υποβιβασμό των τριών Μεσσηνιακών ομάδων που μετείχαν στον 6ο όμιλο της Δ΄ Εθνικής Πάμισος Μεσσήνης, Εράνη Φιλιατρών και Εθνικού Μελιγαλά, έχει επικεντρωθεί πλέον το ενδιαφέρον στην ουρά του βαθμολογικού πίνακα, σε συνδυασμό και με την δικαίωση του Α.Ο. Ασπροχώματος. Συγκεκριμένα, το καλαματιανό σωματείο, κέρδισε την έφεση που είχε καταθέσει κατά της απόφασης της Πειθαρχικής Επιτροπής της Ε.Π.Σ. Μεσσηνίας για τον αγώνα με τον Αστέρα Αρφαρών την 19η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α΄ Μεσσηνίας στις 2 Φεβρουαρίου. Όπως αναφέρεται στο σχετικό της απόφασης που εξέδωσε η επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ, εξαφάνισε την παραπάνω απόφαση, και ο αγώνας θα επαναληφθεί σε ημερομηνία που θα ορίσει η Ένωση την προσεχή εβδομάδα, πιθανόν να διεξαχθεί την μεθεπομένη Τετάρτη στο αθλητικό κέντρο του Κορδία.

ΣΤΗΝ Γ τοπική τελικά στο 91 με ένα περίεργο πέναλντι κέρδισε ο Θησέας την Άμφεια που οδεύει για μπαράζ φράζοντας τον δρόμο στο Καλονερό που ήταν η καλύτερη ομάδα της κατηγορίας και προφανώς το παιχνίδι για τους αήττητους της Άμφειας αποδεικνύει ότι τελικά...το χάρισαν. Προφανώς αυτά που συμβαίνουν είναι πολλά, αλλά οι αδικίες πληρώνονται αργά ή γρήγορα...


Πηγή : radio 936