Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2013

Έχασε επαφή με τη κοινωνία ο Δήμαρχος, τώρα χάνει και με την παράταξή του...

ΣΕ ρήξη φαίνεται ότι οδηγείται η παράταξη της πλειοψηφίας στο Δήμο Τριφυλίας καθώς η άρνηση παραδοχής της σκληρής πραγματικότητας από την Δημοτική αρχή που ζει σε ουτοπικές παρεμβάσεις αλλά και την δικαιολογία ότι...επειδή δεν υπάρχουν χρήματα, ΔΕΝ κάνουμε τίποτα οδηγεί σε δυσάρεστες καταστάσεις.
Αξίζει να σημειωθεί ότι σε προσυμβούλιο που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη στα Φιλιατρά οι ηχηρές απουσίες μετά την Οικονομική επιτροπή συνεχίστηκαν με έκδηλο τρόπο δεδομένου ότι δήλωσανώ κατά την διάρκεια της συνεδρίασης εκφράστηκαν αρκετές ενστάσεις για το τέλμα στο οποίο περιήλθε η Δημοτική αρχή με αναφορές σε αυλικούς και παρατρεχάμενους που θέλουν να διοικήσουν....με τον δικό τους τρόπο. Στο σημείο αυτό καταγράφεται η ένταση που κυριαρχεί καθώς στέλεχος της παράταξης δήλωνε στον kyparissiotis ότι πολύ σύντομα θα δούμε πράματα και θάματα εντός και εκτός Δημοτικού Συμβουλίου, καθώς θεωρείται ότι ο Δήμαρχος έχει χάσει την επαφή με την κοινωνία με δομές και λειτουργία καθηλωμένη στα πρότυπα του παρελθόντος.
Χαρακτηριστικό είναι το σχόλιο άλλου στελέχους του συνδυασμού ότι δεν αποκλείεται να έχουμε σύντομα εξελίξεις, ενώ διαπιστώνει ότι "στο Δημαρχείο είναι γνωστό σε όλους ότι ο ένας δεν θέλει να βλέπει τον άλλον με αποτέλεσμα η κατάσταση αυτή να μας οδηγεί σε σοβαρό τέλμα και αδιέξοδο", εκφράζοντας την πίστη ότι έστω και την τελευταία στιγμή   μπορεί να αλλάξει η ρότα διακυβέρνησης του Δήμου. Φυσικά αναμένουμε την συνεδρίαση του Δ.Σ. για τα νεώτερα...

Πηγή : kyparissiotis