Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2013

Το Φεβρουάριο έτοιμα τα Κέντρα Υγείας Αγίου Νικολάου Μάνης και Πύλου


ΣΥΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΗΡΙΟ 
Μέσα στο Φεβρουάριο θα έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες συντήρησης και αναβάθμισης στα Κέντρα Υγείας Αγίου Νικολάου Μάνης και Πύλου, ενώ ο εργολάβος στο Κέντρο Υγείας Μεσσήνης θα εγκατασταθεί μέχρι το τέλος Ιανουαρίου…
Αυτά προέκυψαν κατά τη σύσκεψη που είχαν ο αντιπεριφερειάρχης, Παναγιώτης Αλευράς, με τον διοικητή του Νοσοκομείου Καλαμάτας, Γιώργο Μπέζο, και υπηρεσιακά στελέχη, για τα έργα του Νοσοκομείου που έχουν ενταχθεί στο ΕΣΠΑ.
Όσον αφορά την ανέγερση νέων Περιφερειακών Ιατρείων στο Βλαχόπουλο και τη Μεθώνη, έργα που τελικά δεν εντάχθηκαν στο ΕΣΠΑ λόγω ανεπαρκών φακέλων, ο αντιπεριφερειάρχης, Παναγιώτης Αλευράς, ανακοίνωσε ότι οι φάκελοι θα συμπληρωθούν με τα στοιχεία που λείπουν και το Φεβρουάριο θα σταλούν και πάλι στη Διαχειριστική Αρχή, για να μπουν στο ΕΣΠΑ.
Για το Περιφερειακό Ιατρείο Πεταλιδίου ο φάκελος θα είναι έτοιμος για υποβολή στη Διαχειριστική Αρχή μέχρι τις αρχές Απριλίου, ενώ πιο πίσω πάει το Περιφερειακό Ιατρείο του Άρι.
Σημειώνεται ότι ο προϋπολογισμός για το Περιφερειακό Ιατρείο Πεταλιδίου φτάνει τις 310.000 ευρώ και για τον Άρι τις 270.000 ευρώ.
Στ.Μ.
Πηγή : kalamatajournal